More

  NOUL MERS AL TRENURILOR DIN 15 DECEMBRIE – GARA PASCANI

  De la 15 decembrie intră în vigoare Mersul Trenurilor 2019-2020, care va fi valabil până la data de 12 decembrie 2020. In tabloul pentru Gara Pascani nu sunt modificari importante sustine seful statiei, Radu Movileanu. Conducerea CFR Călători a prezentat principalele noutăți în traficul intern și internațional, pe care le aduce noul grafic de circulație.
  Astfel garniturile trenurilor Interregio de pe ruta Timișoara – Iași și retur vor fi formate din vagoane modernizare în cursul anului 2019, seria 2068. Vagoanele modernizate au dotări moderne: instalaţii de climatizare, amenajare interioară de tip salon, prize 220W, WC ecologic etc.
  De asemenea odată cu intrarea în vigoare a noului Mers al Trenurilor, vagoanele etajate vor fi folosite doar în compunerea garniturilor de tip Regio (fostele Personale).
  În ceea ce privește traficul internațional, va fi introdus în circulaţie un tren nou realizat de CFR Călători în colaborare cu MAV Start Ungaria şi OBB Austria pe ruta Satu Mare – Budapesta – Viena şi retur. În sezonul estival 2020, trenul avea în compunere, un vagon direct pe ruta Bucureşti Nord- Istanbul şi retur.
  Anul viitor, pasagerii vor putea călători în afara țării zilnic, cu trenuri directe din București Nord către Viena, de la 39 de euro, Budapesta de la 29, Chişinău de la 19 euro, iar în sezonul estival către Sofia, de la 30 de euro, Istanbul de la 54 de euro, și Salonic de la 56 de euro.

  Mersul Trenurilor Gara Pascani -2020 by orizontul pascani on Scribd

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tesu nu mai candidează! Are domiciliul în Canada

  Perioada de înscriere a candidaţilor pentru alegerile locale a debutat cu o surpriză. Ovidiu Tesu, păşcăneanul care a strâns semnături pentru putea intra în cursa...

  Fostul lider PRM Paşcani, candidează că independent

  A fost înregistrată prima candidatură la Biroul Electoral Paşcani, pentru alegerile locale din 27 septembrie a.c. Danut Râuţ, fostul lider al organizaţiei PRM Paşcani...

  Sali de clasa modernizate la Şcoala Gimnazială Specială, pentru elevii cu autism

  Proiect inedit la Pașcani pentru elevii cu autism, implementat de Şcoala Gimnazială Specială. In unitatea de invatamant au fost amenajate patru săli de clasă...

  Opinii