De la 15 decembrie intră în vigoare Mersul Trenurilor 2019-2020, care va fi valabil până la data de 12 decembrie 2020. In tabloul pentru Gara Pascani nu sunt modificari importante sustine seful statiei, Radu Movileanu. Conducerea CFR Călători a prezentat principalele noutăți în traficul intern și internațional, pe care le aduce noul grafic de circulație.
Astfel garniturile trenurilor Interregio de pe ruta Timișoara – Iași și retur vor fi formate din vagoane modernizare în cursul anului 2019, seria 2068. Vagoanele modernizate au dotări moderne: instalaţii de climatizare, amenajare interioară de tip salon, prize 220W, WC ecologic etc.
De asemenea odată cu intrarea în vigoare a noului Mers al Trenurilor, vagoanele etajate vor fi folosite doar în compunerea garniturilor de tip Regio (fostele Personale).
În ceea ce privește traficul internațional, va fi introdus în circulaţie un tren nou realizat de CFR Călători în colaborare cu MAV Start Ungaria şi OBB Austria pe ruta Satu Mare – Budapesta – Viena şi retur. În sezonul estival 2020, trenul avea în compunere, un vagon direct pe ruta Bucureşti Nord- Istanbul şi retur.
Anul viitor, pasagerii vor putea călători în afara țării zilnic, cu trenuri directe din București Nord către Viena, de la 39 de euro, Budapesta de la 29, Chişinău de la 19 euro, iar în sezonul estival către Sofia, de la 30 de euro, Istanbul de la 54 de euro, și Salonic de la 56 de euro.

Mersul Trenurilor Gara Pascani -2020 by orizontul pascani on Scribd

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider