27.1 C
Paşcani
luni, august 8, 2022

Nemultumiri la un concurs de like-uri pentru 5 tablete

Un concurs online de desen organizat cu scopul ca toti participantii sa primeasca cadouri de Craciun s-a transformat intr-o avedarata cursa pentru a obtine cele mai multe aprecieri pe Facebook. Miza este nesemnificativa in comparatie cu eforturile si asteptarile sutelor de copii participanti si anume 5 tablete, cate una pentru fiecare categorie de varsta.

Competitia intitulata „Sania lui Mos Craciun” este organizata de Primaria Municipiului Pascani, cu aprobarea legislativului local, in urma unui amendament facut de consilierii din opozitie. Pana pe 17 decembrie mai pot fi puse desene pe pagina de Facebook a institutiei, iar in perioada 22 – 23 decembrie va avea loc festivitatea de premiere, la Primaria Pascani.
Pana acum au fost postate cateva sute de desene dar si multe reclamatii din partea unor parinti nemultumiti. Situatia a fost adusa in atentia legislativului local de consiliera PSD Gabriela Nedelcu. Ea a atras atentia ca regulamentul de organizare este discriminatoriu pe motiv ca nu toti copiii au acces la internet, mai ales cei care au nevoie de tablete.
Fostul viceprimar a mai spus ca tabletele ar trebui sa fie daruite prin tragere la sorti, asa cum a fost la concursul organizat cu ocazia Zilei Copilului, nu in functie de numarul de like-uri pe Facebook.

Dupa sedinta, regulile de concurs au ramas neschimbate.
Primarul Marius Pintilie a spus ca urmatoarele concursuri vor fi organizate mai bine. El a precizat ca toti copiii participanti vor primi cadouri de Craciun, cate un pachet cu dulciuri.

Mentionam ca pentru organizarea evenimentului muncipalitatea a alocat de la bugetul local doar 30 000 lei.  Alte primarii din judet impart cadouri de Craciun, tututor copiilor din localitatile respective, sumele cheltuite fiind mult mai mari.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Doua persoane, înecate in raul Moldova

Tragedie in comuna Miroslovești. Doua persoane sau înecat in raul...

Doua zile de sărbătoare la Cristesti

Doua zile de sărbătoare in comuna Cristesti. Pe 14 august...

O noua acțiune de dezinsecție, la Pașcani

Societatea locală de salubritate anunță o noua acțiune de...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow