5.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022

Nemultumiri la Serviciul de Evidenta a Populatiei Pascani. Intreruperile de curent maresc timpii de asteptare in randul cetatenilor

Nemulțumiri în rândul cetățenilor care ajung la Serviciul de Evidenta a Populației din municipiul Pascani. În ultima perioada au fost doua întreruperi de energie electrica la diferența de câteva zile, iar bunul mers al lucrurilor a fost dat peste cap. Programările pentru bonurile de ordine pentru a depune documentele necesare unei noi carti de identitate, nu au mai putut fi respectate în intervalul orar mentionat, iar oamenii au fost nevoiți sa aștepte peste o ora pana sa intre in institutie.

Asta deoarece, in momentul în care se întrerupe curentul, SPCLEP Pașcani nu are o alternativa pentru energia electrica pentru a menține în funcțiune calculatoarele sau aparatul foto.

Întrebat despre necesitatea oportunității unor sisteme cu baterii sau generator pentru a asigura energia electrica a SPCLEP Pașcani în timpul deranjamentelor, primarul municipiul Pascani, a precizat în ultima conferinta de presa ca se vor lua masurile necesare, dacă reprezentanții serviciului vor cere ajutorul administrației locale printr-un raport.

De precizat este și faptul ca in bilantul de anul trecut al Serviciului de Evidenta a Populatiei Pascani, publicat pe site-ul Primariei, nu este trecut faptul ca institutia ar avea nevoie de vreo investitie.

Mentionam ca SPCLEP Pascani deserveste 18 comune cu o populatie de aproape 127.000 de locuitori.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow