More

  Municipiul Pascani aproba acordul de infratire cu comuna Pascani

  Primaria Pascani este pe punctul de a incheia formalitatile legale de infratirea municipiului cu localitatea care poarta acelasi nume din Raionul Criuleni, Republica Moldova. In sedinta ordinara ce va avea loc joi, 31 ianuarie, alesii locali vor dezbate si supune votarii un proiect de hotarare privind aprobarea acordului de cooperare intre municipiul Pascani si comuna Pascani, de peste Prut.

  In urma infratirii, cele doua localitati vor avea relatii de colaborare in mai multe domenii, precum administratia publica, economic, invatamant, cultura, turism, sport si altele.

  Schimburi de experiente, organizarea de diferite activitati impreuna, promovarea valorilor celor doua localitati sunt doar cateva exemple.

  Dupa semnarea acordului, care se va face in cele doua consilii locale din municipiul si comuna Pascani, urmeaza ca edilii localitatilor sa semneze actul de infratire, cel mai probabil intr-un cadru solemn.

  De precizat este faptul ca municipiul Pascani mai are un „frate” peste Prut, orasul Ialoveni, iar din 2008 este infratit cu un oras din Norvegia, Fjell.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Noi cazuri de infectare cu Covid depistate la Spitalul de Urgenta Pașcani. Printre acestea doi medici

  Mai multe cazuri de persoane infectate cu noul Coronavirus au fost depistate recent la Spitalul Municipal de Urgenta Pașcani. Printre acestea se numără doua...

  Începe campania de informare pentru colectare selectiva

  Primăria Pașcani începe campania de informare în rândul cetățenilor, privind colectarea selectiva a deșeurilor menajere. Prima întalnire este programata marți, 4 august, în suburbia...

  Ministrul drujbă îi condamnă pe români să-i plătească lenea și prostiile (P)

  Liberalii țin morțiș să aducă România în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene. În ultima lună, Comisia Europeană a emis opt decizii de...

  Opinii