Polițiștii din Iași caută o minoră, de 15 ani, din comuna Holboca, județul Iași, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data de 29 iulie a.c., ora 21.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași au fost sesizați de către un bărbat, de 60 de ani, din comuna Holboca, despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 12.00, fiica sa, IOVIȚĂ ALECSANDRA, de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime – 1,65 m, greutate – 43 de kilograme, păr lung negru, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un tricou negru și blugi negri, fiind încălțată cu pantofi sport negri cu talpă albă.
……………………..


Polițiștii din Iași caută o minoră, de 14 ani, din comuna Belcești, județul Iași, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost sesizați de către o femeie, de 43 de ani, din comuna Belcești, despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 13.30, fiica sa CIOFU CARMEN, de 14 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime – 1,60 m, greutate – 48 de kilograme, ten deschis, ochi căprui, păr lung şaten.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un tricou alb și pantaloni gri, fiind încălțată cu pantofi sport negri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ajute la depistarea fetei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

IPJ IASI

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider