3.9 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

Mascații au descins noaptea trecută la Pașcani. Un urmărit național a fost găsit

Mascatii au descins noaptea trecuta, 22-23 septembrie, in municipiul Pascani, iar in urma actiunii au depistat un barbat urmarit national pentru mai multe furturi. Este vorba despre Simplon Bradu, in varsta de 33 de ani, pe numele caruia Judecatoria Targu Neamt a emis mandat de arestare preventiva.

 


În noaptea de 22 spre 23 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, au desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Paşcani, pentru verificarea persoanelor arestate la domiciliu şi depistarea persoanelor care se sustrag executării pedepselor ori măsurilor preventive.

În cadrul acţiunii au fost verificate 3 persoane arestate la domiciliu şi a fost identificată o persoană care se sustrăgea măsuriii preventive.

Astfel, a fost depistat un bărbat de 33 de ani, urmărit naţional, pe numele căruia Judecătoria Târgu Neamţ a emis un mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat” se arata intr-un comunicat de presa trimis de IPJ Iasi.

Tot noaptea trecuta, oamenii legii  din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi au verificate trei persoane arestate la domiciliu.

De precizat este faptul ca pe site-ul Politie Romane, la categoria „Persoane urmarite” sunt si alti pascaneni sau cetateni din comunele apropiate cautati pentru incalcari ale legii. De exemplu, Elena Ramona Clanetariu in varsta de 34 de ani este cautata dupa ce a fost condamnata pentru contrabanda, Elvis Nunuca, de 20 de ani din Motca, cautat pentru furturi din locuinte, Traian Bradu pentru lovire, Andrei Marian Ilinca din Contesti pentru infractiuni la regimul circulatiei si altii.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Fara apa la robinet pana luni, din cauza unei avarii la o conducta

INFORMARE APAVITAL: "În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situaţie de...

Avarie la aducțiunea pentru apa. Furnizarea a fost întreruptă in Pașcani si suburbiile Lunca, Bosteni si Sodomeni

"În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situaţie de a...

Cum să stai mai puțin timp pe rețelele sociale: s-ar putea să fii dependent de dopamină digitală

Multe persoane își fac griji cu privire la timpul pe care îl alocă zilnic rețelelor sociale. În...

Ce riști dacă ești prins cu certificat verde fals! Fapta penală pentru care ești acuzat

A devenit o modă ca românii nevaccinați să încerce să fenteze legea. Astfel, mai multe persoane au...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI