18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021

MARCAJE RUTIERE PE STRADA GĂRII

Ultimele știri

Lucrările de modernizare a străzii Gării se apropie de sfârşit. După ce au fost turnate cele două straturi de asfalt şi au fost amenajate trotuarele, constructorul a început, de ieri, marcajele rutiere. Se lucrează mai ales în cursul nopţii şi dimineaţă pentru a nu fi blocat traficul. Vor fi marcate cu vopsea specială atât benzile de drum cât şi trecerile pentru pietoni.
Este necesară refacerea marcajelor şi pe restul străzilor din municipiu. Deocamdată nu se ştie când pentru că nici măcar nu a fost cumpărată vopseaua. Lucrările ar urma să fie făcute de muncitorii de la Gospodăria Comunală.
Menţionăm că strada Gării a fost modernizată cu fonduri guvernamentale. Investiţia începută anul trecut este de cca 5,7 milioane de lei. Urmează strada Mihai Viteazu din suburbia Lunca Paşcani, investiţie de aproape 700 000 lei, cu bani de la bugetul local.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
20.1 °
17.3 °
71 %
1.2kmh
5 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
31 °
mie
33 °
joi
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI