13.5 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023

Managerul Spitalului Municipal din Pascani, ranit intr-un accident rutier

Managerul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani a fost ranit noaptea trecuta, intr-un accident rutier grav, in comuna Costesti. Costica Panzaru se indrepta cu masina personala spre Pascani, cand i-ar fi aparut in fata o turma de mistreti. A incercat sa ii evite, insa din nefericire a lovit un animal, iar apoi s-a rasturnat cu masina. In urma impactului, i-au fost fisurate mai multe coaste, a avut ruptura de splina si fractura de coloana. A fost operat la spitalul pe care il conduce.

Doctorul Costica Panzaru a trecut prin momente grele, ieri noapte, in jurul orei 1:30, in localitatea Costesti. In timp ce se indrepta spre Pascani cu masina, i-a aparut in fata o turma de mistreti. A incercat sa ii evite, dar a lovit unul dintre ei, iar apoi s-ar fi rasturnat cu masina. A iesit din singur din autoturism si a sunat la 112, pentru a cere ajutor.

In urma accidentului rutier, a suferit mai multe fisuri costale, ruptura de splina si un traumatism la coloana. A fost adus la spitalul pe care il conduce de o ambulanta si a fost operat de urgenta.

Potrivit celor spuse de purtatorul de cuvant al unitatii medicale, doctorul Diana Acsinte, starea lui este buna in acest moment. Maine va fi vazut si de un doctor neurochirurg care va stabili ce este de facut in cazul traumatismului de la coloana.

Mentionam ca Costica Panzaru este managerul Spitalului Municipal de Urgenta din Pascani din anul 2003, iar la mijlocul lunii septembrie a castigat inca un mandat pentru conducerea unitatii medicale, cu aproape nota zece.

FOTO cu titlul de prezentare

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow