More

  Managerul Spitalului Municipal din Pascani, ranit intr-un accident rutier

  Managerul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani a fost ranit noaptea trecuta, intr-un accident rutier grav, in comuna Costesti. Costica Panzaru se indrepta cu masina personala spre Pascani, cand i-ar fi aparut in fata o turma de mistreti. A incercat sa ii evite, insa din nefericire a lovit un animal, iar apoi s-a rasturnat cu masina. In urma impactului, i-au fost fisurate mai multe coaste, a avut ruptura de splina si fractura de coloana. A fost operat la spitalul pe care il conduce.

  Doctorul Costica Panzaru a trecut prin momente grele, ieri noapte, in jurul orei 1:30, in localitatea Costesti. In timp ce se indrepta spre Pascani cu masina, i-a aparut in fata o turma de mistreti. A incercat sa ii evite, dar a lovit unul dintre ei, iar apoi s-ar fi rasturnat cu masina. A iesit din singur din autoturism si a sunat la 112, pentru a cere ajutor.

  In urma accidentului rutier, a suferit mai multe fisuri costale, ruptura de splina si un traumatism la coloana. A fost adus la spitalul pe care il conduce de o ambulanta si a fost operat de urgenta.

  Potrivit celor spuse de purtatorul de cuvant al unitatii medicale, doctorul Diana Acsinte, starea lui este buna in acest moment. Maine va fi vazut si de un doctor neurochirurg care va stabili ce este de facut in cazul traumatismului de la coloana.

  Mentionam ca Costica Panzaru este managerul Spitalului Municipal de Urgenta din Pascani din anul 2003, iar la mijlocul lunii septembrie a castigat inca un mandat pentru conducerea unitatii medicale, cu aproape nota zece.

  FOTO cu titlul de prezentare

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet