5.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei pentru noaptea de Revelion din acest an. Bugetul evenimentului ar urma să fie votat în ședința ordinară de Consiliu Local, ce va avea loc joi, 29 septembrie, de la ora nouă.

Din acești bani, va avea loc un spectacol cu artiști locali dar și profesioniști, închiriere de scenă, lumini, sunet, jocuri laser și ecran LED. Bineînțeles, nu va lipsi nici focul de artificii. Toată manifestarea ar urma să aibă loc în piațeta din fața primăriei, la fel ca și în ceilalți ani.

Manifestarea este trecută în programul de activități culturale, sportive și educative, realizate de administrația locală în perioada februarie – decembrie 2022 – VEZI PROIECTUL AICI.

De această dată, bugetul este mai mare față de cel de anul trecut, care a fost 100.000 de lei, jumătate din sumă pentru scenă, iar restul pentru artiști și celelalte detalii.

Tot în preajma sărbătorilor de iarnă, municipalitatea a trecut în program și alte activități. Primul de pe lista este un târg de Crăciun cu expoziții cu vânzare de produse, realizate de meșteri populari și produse agroalimentare, iar suma alocată va fi de 5.000 de lei pentru materiale publicitare, afișe și altele. De asemenea, primirea colindătorilor la Primăria Pașcani și împărțirea de pachete cu dulciuri are un buget pe hârtie de 25.000 de lei, iar evenimentul „Scrisoare pentru Moș Crăciun”, în parteneriat cu Asociația Șansa 2010 și ATOR, tot pentru împărțirea de mici daruri dulci, are o suma de 15.000 de lei.

De precizat este faptul că, cel mai probabil, va avea loc și festivalul de datini și obiceiuri de iarnă, dar evenimentul este organizat de Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”, la fel ca și în ceilalți ani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow