27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Magazinele din noul centru comercial din Pașcani se deschid joi, pe 31 martie  

- Advertisement -

Magazinele din noul centru comercial de pe strada Moldovei din municipiul Pașcani vor fi inaugurate joi, 31 martie. Este vorba despre Sinsay, Sportisimo, și Agroland Mega, fiecare dintre ele anunțând deschiderea prin intermediul unei rețele de socializare. 

Magazinul Sinsay, care comercializează articolele pentru femei, bărbați, copii și casă,  așteaptă cumpărătorii să-i calce pragul începând cu ora 9:00. Sunt anunțate și reduceri, mai exact in prima zi de la deschidere se face 20% discount la articolele din noua colecție, potrivit postării de pe pagina de facebook.  

Tot de la ora 09:00, va avea loc și deschiderea Agroland Mega Pașcani, cu produse pentru grădină, animalele de companie și gospodărie, într-un spațiu de peste 500 mp.  Sunt de asemenea anunțate oferte de prețuri.  

Tot joi, pe 31 martie, de la ora 10:00,  și-a anunțat deschiderea și magazinul Sportisimo, unde vor fi comercializate articole sportive.  

În aceeași clădire va funcționa și casa de Pariuri Sportive Superbet. 

De precizat este faptul că lucrările la noul centru au demarat la începutul anului trecut. La sfârșitul lui 2021 au stagnat, iar de câteva săptămâni, au fost reluate.Investiția a fost realizată pe terenul fostei fabrici RETROM. 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow