19.4 C
Paşcani
duminică, mai 19, 2024

Lucrări de întreținere pe drumurile naționale. Parapeți metalici la Târgu Frumos

Echipele Sectiei Drumuri Nationale Iasi vor face in aceasta saptamana mai multe lucrarile pe tronsoanele din judetul Iasi, fie ca e vorba de reparatii asfaltice, decolmatare santuri, demontarea semnelor rutiere de iarna, igienizari parcari, montari de parapet metalic sau plantari.

Miercuri seara, dupa ora 19:00, muncitorii au pus parapet metalic pe DN 28A, pe raza orasului Targu-Frumos. Traficul rutier a fost restrictionat pe jumatate din cale, pentru a permite interventia utilajelor si a personalului implicat. Pentru a limita la minimum blocajele, lucrările au fost executate pe timp de noapte.

Se intervine si pe DN 2, din comuna Miroslovesti pana la limita cu judetul Suceava, unde se realizeaza in aceasta perioada lucrari de intretinere.

Pe marginea drumurile nationale din judetul Iasi vor fi plantati in aceasta primavara, peste 2.200 de puieti de pomi, atat fructiferi cat si ornamentali, anunta purtatorul de cuvant al DRDP Iasi, Nicolae Popovici.

De saptamana urmatoare, se vor reface marcajele, vor avea loc actiuni de igienizare si varuire, pentru ca drumurile sa fie pregatite pentru sarbatorile pascale.

Mentionam ca in planurile de modernizare a drumurilor nationale pentru anul 2019 se afla si tronsonul Blagesti – Pascani, de la sere si pana la podul de la raul Siret.

Sursa foto DRDP Iasi

 

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70