1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Locuri libere la cursuri de italiană şi germană organizate la „Cuza”

Centrul de Limbi Străine şi Formare Continuă al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC) anunţă o nouă posibilitate de a face cursuri atât pentru studenţii instituţiei de învăţământ superior, cât şi pentru ieşenii interesaţi.

În mod concret, s-a prelungit perioada de înscriere pentru noua sesiune de cursuri de limbi străine pentru germană şi italiană, nivel începător. La germană mai sunt şase locuri libere, cursurile încep de pe 7 ianuarie şi au loc luni şi vineri între 18.00 – 21.00, în timp ce la italiană sunt patru locuri, iar orele se desfăşoară între 18.00 şi 20.00, începând cu 17 ianuarie, în zilele de luni, miercuri şi vineri.

Cursurile vor avea loc în format online, iar tarifele la germană sunt de aproape trei ori mai ridicate, la un număr dublu de ore predate. În mod concret, pentru italiană sunt 30 de ore, iar liceenii, studenţii, masteranzii, doctoranzii şi angajaţii UAIC plătesc 370, restul persoanelor – 620 de lei, în timp ce la germană sunt 76 de ore, iar prima categorie plăteşte 930 de lei, în timp ce, pentru cei din afara universităţii, tariful este de 1.550 de lei.

Înscrierile se pot face şi online, dar şi fizic, la sediul Librăriei „Orest Tafrali”.

sursa zdi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow