-2.6 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

LISTA TAXIMETRIŞTILOR ILEGALI. PRIMĂRIA NU VREA SĂ ÎI DERANJEZE

Cel puţin 8 şoferi desfasoara activităţi de taxi, în mod ilegal, în municipiul Paşcani. Administratia locala ştie despre acesta situaţie şi chiar are un tabel cu numele şoferilor şi numerele de înmatriculare ale maşinilor. Deşi este vorba despre o infracţiune, nici Primari nici Poliţia sau Fiscul nu au constatat şi nu au luat măsurile legale. Subiectul a fost adus din nou în atenţia publică de consilierii din opoziţie, în şedinţa de îndată de astăzi. Ei au cerut primarului să dea dispoziţie poliţiştilor locali să facă verificări şi să aplice sancţiuni pe motiv că taximetria ilegală îi afectează pe cei care îşi desfasoara corect activitatea şi plătesc impozitele.
Alţi consilieri au solicitat intervenţia Poliţiei Rutiere şi i-au cerut Comisiei de Circulaţie să dezbată acesta problemă.
Edilul municipiului a spus că a cerut un raport de la inspectorii de specialitate ai Primăriei şi că va analiza această problemă. Primarul a mai precizat că poliţiştii locali au suficiente atribuţii în fişa postului.
În acelaşi context viceprimarita Gabriela Nedelcu a arătat că o parte dintre şoferii care fac taximetrie în mod ilegal pretind că autorizaţia de transport obţinută de la Primărie este suficientă şi ar ţine loc de autorizaţia de taxi. Administratia locală urmează să scoată la concurs trei licenţe de taxi, suspendate în urma unor procese, pe lângă cele 112 valabile în momentul de faţă.
Menţionăm că pe lista celor care desfăşoară în mod ilegal activităţi de taximetrie la Paşcani se afla:

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow