-2.6 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Lista de cumpărături din bani publici

Administraţia din Paşcani a deschis sezonul achizitiilor directe din bani publici. Este vorba despre bunuri şi servicii a căror finanţare a fost aprobată prin bugetul local. Conform anunţurilor publicate pe site-ul instituţiei Primăria va contractă servicii de publicitate în valoare de 34.725 lei, servicii de asistentă în inginerie de 13.000 lei şi închirieri utilaje în valoare de 180.000 lei.
De asemenea urmează să fie cumpărate uleiuri pentru maşini şi utilaje în valoare de 30.000 lei în timp ce pentru o canalizarea de pe strada Ceferiştilor vor fi achiziţionate lucrări de doar 5582 lei. Tot pentru maşini administratia cumpăra piese şi accesorii de 50.000 de lei iar pentru scule şi unelte este alocată suma de 40,000 de lei.
Menţionăm că în aceste zile urmează să fie achiziţionate şi materialele necesare pentru repararea străzilor. Este vorba despre mixturi asfaltice în valoare de 130.000 lei şi piatra concasată şi nisip de 130.000 lei. La Hârlău procedurile de achiziţii au avut loc mult mai devreme iar lucrările de pietruire sau plombare a drumurilor sunt aproape finalizate.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Copaci taiati de pe domeniul public, pentru inlocuirea unei conducte

La Pascani este usor sa tai copaci verzi de...

CSM Pascani cauta jucatori. Au fost reluate antrenamentele

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele,...

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...