4 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Legislativul pascanean, ședința importanta la sfârșitul lunii

Legislativul pascanean este convocat in ședința ordinara pe 31 august de la ora 10.00. Pe ordinea de zi sunt înscrise 17 proiecte de hotărâre, unul inițiat de viceprimarul Cristian Rățoi iar celelalte de edilul municipiului. Ședința va începe cu stabilirea tarifelor la activitățile de menținere a curățeniei si pentru deszăpezire pe străzile municipiului, prestate de societatea CLP Ecoserv SRL Pașcani precum si aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli precum si lista de investiții pentru anul in curs.
Urmează o serie de rectificări bugetare, noua organigrama a Spitalului de Urgență Pașcani precum si numirea noilor reprezentanți ai Consiliului Local in conducerea unității medicale.
In aceeași ședința vor fi supuși aprobării Consiliului Local indicatorii tehnic-economici pentru extinderea si repararea rețelelor de apa si canalizare din Pașcani, in forma actualizata, proiect cofinanțat din fonduri europene. De asemenea pe ordinea de zi se afla si constituirea Comisiei Locale de Ordine Publica precum si aprobarea regulamentului de functionare si a ghidurilor de finanțare pentru ONG-urile din Pașcani si normele financiare de la Clubul Sportiv Municipal Pașcani.

 

Ordinea de zi

 

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind  rectificarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii(sursa E) pe anul 2021 inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE(Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea Anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 78 din data de 27.05.2020 privind stabilirea tarifelor pentru activitațile de măturat, spălat, stropirea şi întreţinerea căilor publice aferente serviciului de salubrizare, inclusiv a serviciilor conexe pentru închirierea utilajelor societății terțelor persoane, prestate de S.C. CLP ECOSERV S.R.L în Municipiul Pașcani inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea tarifelor pentru activitățile de curățare și transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau de încheț, activități aferente Serviciului Public de Salubrizare, prestate de S.C. CLP ECOSERV S.R.L., având ca asociat unic Municipiul Pașcani, prin Consiliul Local – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale S.C. CLP ECOSERV S.R.L pentru anul 2021 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind  aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli și Programul de Investiții pentru anul 2021 ale S.C. CLP ECOSERV S.R.L Pașcani  – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE(Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli  al Municipiului Pașcani pentru anul 2021 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind  aprobarea participării societății S.C. CLP ECOSERV S.R.L la licitația organizată de către Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L., în vederea achiziționării a două mijloace de transport-autobuze aparținând fostului operator de transport public local-R.A.G.C.L. Pașcani– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Paşcani  nr. 6/26.01.2021 privind  numirea reprezentanţilor Consiliului Local în Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Paşcani, cu modificările și completările ulterioare – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Paşcani  nr. 72/27.04.2021  privind  aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal de Urgență Paşcani – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea Anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului Local al municipiului Paşcani nr. 130 din 20.12.2011 privind însuşirea proprietăţii private a Municipiului Paşcani, judeţul Iaşi, cu modificările şi completările ulterioare, prin actualizarea datelor la numerele de inventar 758, 759, 762, 769, 781 și 782 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind închirierea prin licitație publică a terenurilor disponibile, situate în Piața Vale, str. Ceferiștilor, nr. 4 , proprietate publică a Municipiului Pașcani, județul Iași – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind schimbarea destinației imobilelor C2-magazie cu o suprafață construită de 93 mp, C3-centrală termică cu o suprafață construită de 30 mp, C4-anexă WC cu o suprafață construită de 44 mp și C5-local școală cu o suprafață construită de 136,56 mp, din curtea Școlii „Ion Creangă”, în vederea casării, și a terenului aferent în suprafață de 1.271,05 mp , Nr. Cad. 64767, proprietatea publică a municipiului Pașcani, situate în str. Dragoș Vodă, nr. 52, municipiul Pașcani, jud. Iași, în scopul realizării unui drum de acces către cimitirul municipal Pașcani – Cartier Fântânele, Nr. Cad. 65511 și 65521 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE cu privire la aplicarea prevederilor Capitolului II din OUG nr. 69/2000 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, precum și pentru instituirea unor măsuri fiscale, cu modificările și completările ulterioare, și aprobarea procedurii de acordare a anulării accesoriilor în cazul obligațiilor bugetare principale restante la data de 31 martie 2020 datorate bugetului local al Municipiului Pașcani – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Pașcani în cadrul “Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Iași, în perioada 2012-2020“ – inițiatori PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Normelor financiare ale Clubului Sportiv Municipal Pașcani, structură cu personalitate juridică, de drept public în subordinea Consiliului Local al municipiului Pașcani – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind constituirea Comisiei locale de ordine publică a municipiului Pașcani și aprobarea regulamentului de organizare și funcționare al comisiei – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea Hotărârii nr. 106 din 31.05.2013 privind aprobarea Ghidurilor de finanțare nerambursabilă din fondurile publice ale Municipiului Pașcani, alocate pentru susținerea unor activități nonprofit de interes general – inițiator RĂȚOI CRISTIAN în calitate de consilier local (Dezbatere)

DE LA ACELAȘI AUTOR

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

Dictatura: Jurnalistii care refuza sa “prezinte informatiile asa cum le-au fost furnizate de reprezentantii Primariei Pascani”, nu vor fi acreditati

Jurnalistii care refuza sa “prezinte informatiile asa cum le-au fost furnizate de reprezentantii Primariei municipiului Pascani” urmeaza...

Primaria Pascani nu mai ridica deseurile vegetale. Cetatenii trebuie sa le transporte la sere, cu masinile proprii sau sa plateasca societatii CLP Ecoserv

Vesti neplacute pentru pascanenii care locuiesc la case si pentru asociatiile de proprietari de la blocuri. De...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI