23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Lansare de carte la Protopopiatul Pașcani. A fost anunțată deschiderea unui cerc de minihandbal | FOTO

Vești bune pentru micuții din Pașcani care vor să se implice în viața sportivă.

În cadrul lansării de carte ”Povestea vieții mele” care a avut loc vineri, 16 aprilie, a fost anunțată deschiderea, în luna mai, a unui cerc de minihandbal pentru clasele 0-4. Vestea a fost dată de Radu Ifrim, iar, înscrierile urmează să se facă la Clubul Copiilor din Pașcani.

Tot la acest eveniment, pășcănenii au avut șansa să întâlnească o mare campioană, un exemplu că jocul în echipă nu-ți va servi doar pe teren, ci și în viața de zi cu zi.

La Protopopiatul din Pașcani, Narisa Lecușanu a vorbit cu maturitate despre experiențele care i-au construit calea și au îndrumat-o spre omul care este în prezent.

Fără regrete și privind cu optimism spre viitor, fosta handbalistă a decis sa apeleze la puterea propriului exemplu pentru a-i încuraja pe tinerii sportivi să facă performanță.

„Atunci când îți dorești ceva în viață, nimic nu ți se mai pare greu”, a transmis autoarea celor din sală, sperând că și ei se vor regăsi în experiențele puse de aceasta pe hârtie.

La sfârșitul evenimentului, toți cei din sala au așteptat să primească un autograf și să facă o poză cu fosta mare handbalistă.

De precizat este și faptul că „Povestea vieții mele”, o carte autobiografică apărută la finalul anului 2020, se bucură de numeroase aprecieri în rândul cititorilor și poate servi ca o sursă de inspirație pentru tinerii sportivi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow