27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga

Administrația din Pașcani își dorește amenajarea a patru sensuri giratorii pe Strada Moldovei, la ieșirea spre Gâștesti. Unul ar urma să fie amenajat la intersecția cu Dragoș Vodă, următorul la semafoarele de la clădirea Constructorul, în zona Kaufland și la intersecția cu strada Ion Creangă spre Boșteni. Precizările au fost făcute de viceprimarul municipiului, Cristian Rățoi în cadrul conferinței săptămânale de presă. El a spus că urmează să fie făcute studiile tehnice necesare și să fie obținute avizele necesare.

Subiectul va fi discutat și în cadrul ședinței Comisiei de Circulație, programată pe 21 aprilie de la ora 12.00. Pe ordinea de zi se afla proiectul tehnic pentru organizarea circulației în zona noului centru comercial care va fi construit pe locația fostei fabrici Retrom. Se are în vedere amenajarea căilor de acces, dar și a parcărilor.

În aceeași ședință urmează să fie discutată și propunerea primarului municipiului Pașcani pentru ca strada din fața Liceului Tehnologic Nicolae Iorga să fie cu sens unic, în vederea fluidizării circulației.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow