More

  La TVR. Ore de Română, Matematică, Biologie sau Istorie. Când începe Teleșcoala, soluția Guvernului cât școlile sunt închise din cauza Coronavirusului

  TVR face școală la TV. Emisiunea „Teleșcoală” revine în grila Postului public după aproape 40 de ani, anunță reprezentanții TVR.

  Scoala TV este soluția de avare găsite de Guvern și de TVR în perioada în care școlile sunt închise din cauza epidemiei de coronavirus.

  Emisiunea debutează la TVR 2 – luni, 16 martie, de la ora 9:00. Va fi disponibilă și în online, pe canalul de YouTube al TVR și pe site-ul tvr.ro.

  Programul orelor la TV: Mate, Română, Biologie, Istorie și Geografie

  De luni până vineri, „Teleşcoala” poate fi urmărită pe următoarele tronsoane orare:

  De la ora 9:00 la ora 10:00 vor fi ore de română şi matematică pentru clasa a VIII-a.

  În intervalul 15:00 – 16:00 vor învăța elevii din clasa a XII-a. Vor face ouă lecţii săptămânale de română şi matematică şi câte o lecţie pe săptămână de biologie, chimie, fizică, istorie şi geografie.

  Ministerul Educației a anunțat de zilele trecute parteneriatul cu Televiziune Publică pentru orele făcute la televizor, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

  Programele de Teleșcoală vor fi realizate „cu prioritate” pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a: „Pentru a asigura continuitatea pregătirii în vederea susținerii examenelor naționale”, după cum a anunțat instituția.

  Orele se vor ţine în studioul virtual al TVR (Studioul 4) de către profesori cu experiență în predarea cursurilor online: doi profesori pentru materia de clasa a VIII-a şi opt profesori pentru materiile de clasa a XII-a.

  Citeste si  BZI: Răzbunare pentru un conflict mai vechi! A coborât din maşină şi l-a bătut până a murit

  Scurt istoric al emisiunii. „Teleşcoala” a debutat în grila TVR 2 la începutul anilor ’70 şi a fost difuzată timp de un deceniu. A fost difuzată până în anii ’80, când programul tv a fost scurtat.

  Citeste si  BACALAUREAT 2020. Calendarul examenului a fost aprobat. Când vor avea loc probele

  Sursa paginademedia.ro

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Activitatea Casei Judetene de Pensii pe timpul starii de alerta

  Având în vedere Hotărîrea 24/14.05.2020, privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naŃional şi a măsurilor de prevenire şi control al infecŃiilor, în contextul...

  Picturi ale elevilor de la școlile din Scobinți și Heleșteni, expuse la Muzeul Etnografic al Moldovei

  De astăzi și până pe 7 iunie 2020, Consiliul Județean, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, organizează Expoziția internațională de pictură...

  Cum ar putea arăta Lacul Peștișorul. Proiectul propus de consilierul Olariu (foto)

  Lacul Peștișorul din Pașcani, zona de agrement până în anii 90, este unul dintre subiectele de interes pentru contribuabili. Luciul de apă este mai...

  Opinii