More

  LA MULTI ANI, POMPIERILOR! Depuneri de coroane si vizite la unitati – FOTO

  13 septembrie – Ziua Pompierilor romanilor! Ziua salvatorilor, ziua celor care in fiecare secunda dau dovada de curaj si devotamant. Astazi in toata tara au fost actiuni dedicate acestei sarbatori, parade, depuneri de coroane, precum si vizite la unitatile de pompieri.

  In judetul Iasi, la cimitirul erorilor pompieri din Targu Frumos si din satul Sticlaria-Scobinti au fost comemorati cei care si-au pierdut viata pentru a salva alte vieti.

  In Sticlaria, autoritatile locale nu l-au uitat pe eroul de 24 de ani, care a murit in 1950 in timpul unui incendiu.

  De ziua lor, unitatile de pompieri si-au deschis portile pentru cei care vor sa ii cunoasca. La Hirlau, o clasa de elevi a venit in vizita la salvatori, cu flori.

  Copiii au ramas uimiti de autospecialele de pompieri si au intrat curiosi in masini pentru a vedea dotarile.

  Au fost lasati chiar sa porneasca furtunul cu apa, cel care este folosit la stingerea incendiilor.

  Si Sectia de Pompieri din Pascani a fost pregatita pentru a primi musafiri. Masinile au fost aliniate pe platoul din fata unitatii, insa pana aproape de pranz, nici un vizitator nu a venit sa ii vada pe salvatori.

  Mai au timp insa si maine, 14 septembrie, ultima zi in care pompierii organizeaza „Ziua Portilor Deschise”. Puteti sa le urati „La multi ani!”, celor care cu viata lor, apara vieti!

   

  Citeste si  Incendiu intr-un apartament de la o oala lasata nesupravegheata pe aragaz

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Premieră europeană în tratarea unui bolnav de COVID-19: transplantul de plămâni

  O premieră europeană s-a înregistrat la spitalul AKH din Viena, unde medicii au realizat primul transplant de plămâni ca metodă de a salva o...

  Grupul Grampet a donat un tunel de dezinfectie Colegiului Tehnic CF „Unirea”

  Grupul Grampet continuă activitățile de suport în vederea combaterii pandemiei de Covid-19. Astăzi, 25.05.2020 prin intermediul Electroputere VFU Pașcani SA, a donat un tunel...

  Alarma de Covid la Pascani. Inca 4 cazuri confirmate, 10 in asteptare

  Noul coronavirus crează din nou probleme la Pașcani. În cursul zilei de astăzi au fost confirmate pozitiv cu Covid-19 încă patru persoane. Este vorba...

  Opinii