Primaria Pascani a organizat si astazi audiente pentru cetatenii din oras. Zece persoane au venit sa caute o rezolvare a problemelor cu care se confrunta. Astazi, viceprimarul, Gabriela Nedelcu le-a raspuns la intrebari. Printre principalele subiecte au fost taxa de salubritate si repartizarea locuintelor sociale.

In primul caz, pascanenii revoltati sunt cei care nu au depus declaratia pentru taxa de salubritate la timp si au primit impunere din oficiu pentru patru persoane.

Viceprimarul, Gabriela Nedelcu, a precizat ca se va incerca gasirea unei solutii legale pentru a modifica regulamentul privind taxa si cei care au impunere si pot dovedi cu acte ca nu au locuit in imobilul respectiv sau nu sunt patru persoane, sa fie scutite de la plata. Acest lucru ar urma sa fie discutat in sedinta de Consiliu Local din luna octombrie.

In ceea ce priveste cea de-a doua problema, privind repartizarea unei locuinte sociale, alesii locali au precizat ca in cursul saptamanii viitoare se va intruni comisia pentru evaluarea dosarelor. Au fost modificate unele criterii iar solicitantii au fost notificati sa isi actualizeze documente.

Mentionam ca in audientele de astazi au venit si pascaneni care vor sa obtina teren gratuit pentru construirea de case. Ei trebuie sa depuna un dosar cu documentele necesare la Registratura, care apoi va fi evaluat de o comisie speciala.

 

 

Slider


loading...
Slider