24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Taxa de salubritate si locuintele ANL, subiecte la audiente

Primaria Pascani a organizat si astazi audiente pentru cetatenii din oras. Zece persoane au venit sa caute o rezolvare a problemelor cu care se confrunta. Astazi, viceprimarul, Gabriela Nedelcu le-a raspuns la intrebari. Printre principalele subiecte au fost taxa de salubritate si repartizarea locuintelor sociale.

In primul caz, pascanenii revoltati sunt cei care nu au depus declaratia pentru taxa de salubritate la timp si au primit impunere din oficiu pentru patru persoane.

Viceprimarul, Gabriela Nedelcu, a precizat ca se va incerca gasirea unei solutii legale pentru a modifica regulamentul privind taxa si cei care au impunere si pot dovedi cu acte ca nu au locuit in imobilul respectiv sau nu sunt patru persoane, sa fie scutite de la plata. Acest lucru ar urma sa fie discutat in sedinta de Consiliu Local din luna octombrie.

In ceea ce priveste cea de-a doua problema, privind repartizarea unei locuinte sociale, alesii locali au precizat ca in cursul saptamanii viitoare se va intruni comisia pentru evaluarea dosarelor. Au fost modificate unele criterii iar solicitantii au fost notificati sa isi actualizeze documente.

Mentionam ca in audientele de astazi au venit si pascaneni care vor sa obtina teren gratuit pentru construirea de case. Ei trebuie sa depuna un dosar cu documentele necesare la Registratura, care apoi va fi evaluat de o comisie speciala.

 

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI