Daca aveti timp liber si va doriti ceva mai mult decat o excursie obisnuita, trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea sa calatoriti in locuri cu incarcatura spirituala deosebita.

Centrul de pelerinaj „Sfanta Parascheva” din Pascani va invita sa calcati pe urmele Mantuitorului si sa porniți pe un traseu inedit, intr-o calatorie pentru suflet.  Agentia ofera pachete turistice in  Israel, in perioada 14 – 21 februarie, la pretul de 650 Euro/pers (8 zile / 7 nopți).

Serviciile incluse sunt transport avion Iași – Tel Aviv – Iași, taxe de aeroport, asistenţă în aeroport la sosire şi plecare; 7 nopţi cazare la hoteluri de 3/4* (categoria de stea este valabilă şi aferentă pentru Israel; conform clasificării europene hotelurile sunt de 2/3*), conform programului, în camere duble, cu aer condiţionat, baie, telefon, televizor; demipensiune (2 mese pe zi – conform programului; intrare cu cină, ieșire cu mic dejun); taxe de intrare la obiectivele din program; transport cu autocar cu aer condiţionat, conform programului; preot însoţitor/ghid local vorbitor de limba română din partea Centrului de Pelerinaj.

Pe lângă pelerinajele în Israel, Centrul de Pelerinaj „Sf. Parascheva“ organizează calatorii si spre alte locuri cu semnificaţii spirituale deosebite precum Sfântul Munte Athos,  Insula Eghina, unde se află moaştele Sf. Nectarie, Insula Evia, unde se află moaştele Sf. Ioan Rusul, Insula Corfu cu biserica ce adăposteşte moaştele Sf. Ierarh Spiridon s.a.

Pentru informații sau rezervari, va puteti adresa la biroul din Pașcani – Strada Moldovei nr. 8, la telefon la numarul 0747 072 439 sau pe e-mail, la adresa [email protected] Detalii despre desfasurarea calatoriilor si marturii ale pelerinilor fasiti si pe pagina de Facebook a agentiei: www.facebook.com/centruldepelerinaj/

Precizam ca Centrul de Pelerinaj “Sf. Parascheva” este un touroperator roman ce ofera servicii de inalta calitate in domeniul pelerinajelor si al transportului aerian, atat pentru turisti individuali, cat si pentru grupuri.

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider