Daca vrei sa faci un cadou copilului tau sau unui alt copil care are nevoie de ajutor, o vacanta intr-o tabara de aventura ar fi o alegere de neuitat. Asociatia “Sansa 2010” din Pascani va invita sa petreceti sase zile in mijlocul naturii, la statiunea Oglinzi din judetul Neamt, in cadrul proiectului ”Împreună pentru Tineri”-AVENTURA.

Pentru prima serie mai sunt cateva zile de inscriere, pana le 31 iulie si doar cateva locuri disponibile. In acest caz tabara este programata in perioada 12 -17 august a.c. Pentru a doua serie programata in perioada 19 -24 august mai sunt disponibile 50 de locuri iar inscrierile se fac pana pe 7 august.

Pretul unei vacante este de 759 lei de persoana. Fiecare participant beneficiaza de cazare si 3 mese pe zi plus gustari si un pachet promotional pentru desfasurarea activitatilor , de la rucsac si pelerine de ploaie pana la sepci, insigne, premii si materiale promotionale.

Cei cu posibilitati materiale pot sustine acest proiect plătind unul sau mai multe locuri în tabără pentru cei care nu au posibilitati materiale dar au rezultate foarte bune la invatatura sau provin din medii sociale defavorizate.

Proiectul a fost initiat in anul 2015 de Asociația ”ȘANSA 2010”, alături de Primăria Municipiului Pașcani, Centrul Local ”Crinii”, Pașcani, ATOR și Asociația ”Lumină și Dar”, pornind de la necesitatea de a oferi copiilor și tinerilor alternative frumoase, constructive și educative pentru dezvoltare personală, socializare și voluntariat.

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider