Anul scolar a debutat inca din prima zi cu premii pentru cativa dintre elevii pascaneni. In cadrul festivitatilor de deschidere de luni, 9 septembrie a.c, elevii Colegiului National “Mihail Sadoveanu” din Pascani au fost recompensati pentru rezultatele deosebite la invatatura, obtinute in anul scolar 2018-2019.

Elevii au fost felicitati si aplaudati pentru rezultatele scolare si pentru premiile obtinute la diverse concursuri si olimpiade.  De asemenea au fost recompensati si elevii care nu au avut absente in anul scolar care s-a incheiat

O alta unitate de invatamant din Pascani care a recompensat elevii inca din prima zi de scoala a fost Colegiul “CF Unirea”. Tot in cadrul destivitatilor de deschidere a noului an scolar, au fost premiati elevii care in anul 2018-2019 nu au avut nici o absenta.

Mentionam ca pentru toate unitatile de invatamant pascanene este o traditie ca elevii care au obținut rezultate deosebite la invatatura sau la olimpiadele si concursurile nationale, sa fie recompensati si sarbatoriti într-un cadru festiv.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider