More

  Încadrări de personal la Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași

  Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași organizează selecție, în vederea ocupării temporare a 7 posturi vacante de subofițer operativ principal, pentru o perioadă determinată, ce nu poate depăși 30 zile de la data încetării stării de alertă, după cum urmează:

  – 2 posturi de subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Iași

  – 1 post de subofițer operativ principal (și conducător auto) în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Iași (se solicită candidatului să dețină permis de conducere valabil categoria B, C)

  – 1 post de subofițer operativ principal (și conductor câine) în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Iași

  – 1 post de subofițer operativ principal (și conducător auto) în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Tg. Frumos – Plutonul de Jandarmi Pașcani (se solicită candidatului să dețină permis de conducere valabil categoria B)

  – 1 post de subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Tg. Frumos – Secția de Jandarmi Hârlău

  – 1 post de subofițer operativ principal (veterinar) în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Tg. Frumos – Secția de Jandarmi Hârlău (se solicită candidatului să fie absolvent de studii medii de medicină veterinară).

  Pot participa la selecție persoanele care îndeplinesc cumulativ cerinţele de ocupare stabilite în fişa postului, condiţiile legale şi criteriile specifice prevăzute de statutele profesionale, precum şi de actele normative specifice domeniului de activitate, aplicabile categoriei de personal cu care este prevăzut a fi încadrat postul vacant.

  Datele privind condițiile de participare la selecție, dosarele ce trebuiesc întocmite și calendarul desfășurării activităților se găsesc pe site-ul unității www.jandarmeriaiasi.ro Secțiunea carieră – Anunțuri angajări.

  Candidaţii care solicită înscrierea la selecție vor transmite la adresa de e-mail sru@jandarmeriaiasi.ro, dosarul de recrutare, în format electronic (scanat în format pdf, într-un singur e-mail), până la data de 08.11.2020, ora 10.00 (data și ora înregistrării email-ului).

  Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea selecției, pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Iaşi, telefon 0232/410.436, interior 24553, luni – vineri, între orele 09.00 – 15.00.

  COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Beizadelele medicilor ieșeni, admise la UMF fără examen pe listele cu studenți străini

  UMF Iași a patentat o rețeță de admitere la Medicină, pe ușa din dos @ Zeci de piloși au intrat ,,pe șest’’ pe locurile...

  Noua lege RCA în 2021. Șoferii români vor deconta direct, dar prețurile la asigurări vor crește

  Ministerul Finanțelor din România a publicat în august proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea legii privind asigurarea obligatorie auto. Noua lege RCA este...

  Guvernul va adopta astăzi o ordonanță ce îi vizează pe asimptomatici. Ce se va întâmpla cu aceștia

  Executivul are joi şedinţă de la ora 18:00, iar Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a precizat că Guvernul va adopta o ordonanţă de urgenţă pentru...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI