26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Încadrări de personal la Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași

Ultimele știri

Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași organizează selecție, în vederea ocupării temporare a 7 posturi vacante de subofițer operativ principal, pentru o perioadă determinată, ce nu poate depăși 30 zile de la data încetării stării de alertă, după cum urmează:
– 2 posturi de subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Iași
– 1 post de subofițer operativ principal (și conducător auto) în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Iași (se solicită candidatului să dețină permis de conducere valabil categoria B, C)
– 1 post de subofițer operativ principal (și conductor câine) în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Iași
– 1 post de subofițer operativ principal (și conducător auto) în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Tg. Frumos – Plutonul de Jandarmi Pașcani (se solicită candidatului să dețină permis de conducere valabil categoria B)
– 1 post de subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Tg. Frumos – Secția de Jandarmi Hârlău
– 1 post de subofițer operativ principal (veterinar) în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Tg. Frumos – Secția de Jandarmi Hârlău (se solicită candidatului să fie absolvent de studii medii de medicină veterinară).

Pot participa la selecție persoanele care îndeplinesc cumulativ cerinţele de ocupare stabilite în fişa postului, condiţiile legale şi criteriile specifice prevăzute de statutele profesionale, precum şi de actele normative specifice domeniului de activitate, aplicabile categoriei de personal cu care este prevăzut a fi încadrat postul vacant.

Datele privind condițiile de participare la selecție, dosarele ce trebuiesc întocmite și calendarul desfășurării activităților se găsesc pe site-ul unității www.jandarmeriaiasi.ro Secțiunea carieră – Anunțuri angajări.

Candidaţii care solicită înscrierea la selecție vor transmite la adresa de e-mail sru@jandarmeriaiasi.ro, dosarul de recrutare, în format electronic (scanat în format pdf, într-un singur e-mail), până la data de 08.11.2020, ora 10.00 (data și ora înregistrării email-ului).
Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea selecției, pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Iaşi, telefon 0232/410.436, interior 24553, luni – vineri, între orele 09.00 – 15.00.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.2 ° C
27.3 °
25.8 °
53 %
1.7kmh
19 %
sâm
24 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI