2.2 C
Paşcani
marți, ianuarie 31, 2023

Inca un pas pentru centrul de recoltare a sangelui. Cum poti ajuta pentru realizarea acestui proiect

S-a intocmit devizul estimativ de lucrari in ceea ce priveste amenajarea spatiului pentru recoltarea sangelui, in municipiul Pascani. Investitia va costa aproape 180.000 de lei, bani pe care initiatorii proiectului spera sa ii stranga cat mai repede pentru ca locatia centrului sa fie deschisa pana la sfarsitul acestui an. Persoanele fizice si juridice pot, in continuare, sa ajute prin formularele de directionare a 2% din impozitul pe profit.

180.000 de lei – acestia sunt banii necesari pentru ca centrul de recoltare a sangelui in Pascani sa fie reamenajat si sa poata gazdui caravana mobila de la Iasi. Suma a fost stabilita in urma unui deviz estimativ a lucrarilor care sunt necesare in locatia stabilita din cladirea de langa piata din zona Deal. „Se va schimba in totalitate instalatia electrica, se vor varui peretii, se va schimba partea de paviment, iar in patru camere se va pune un linoleum special, se vor face doua bai, o magazie pentru centrala termica si se va interveni pe casa scarii”, a precizat initiatorul proiectului, consilierul local Sorin Olariu.

Au fost adunate pana acum cateva zeci de declaratii de cedare a impozitului pe profit din partea persoanelor fizice si juridice. Nu este insa suficient.

Se va cere si ajutorul administratiei locale din oras, care ar putea sa dea o parte din bani de la bugetul local. Daca s-ar strange toti banii necesari pentru renovare, spre sfarsitul anului ar putea fi adusa caravana mobila de la Centrul de Transfuzii din Iasi, iar pascanenii ar putea dona. Acest lucru se va putea face pana la dotarea centrului cu aparatura medicala speciala.

Cei care vor sa ajute la realizarea acestui proiect pot directiona o parte din impozitul pe profit sau efectiv, pot dona orice suma in contul Asociatiei OM BUN din Iasi, in contul bancar RO02BRDE240SV64919112400.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow