More

  Inca o casa sparta intr-o suburbie din Pascani

  Inca o locuinta a fost sparta zilele trecute intr-o suburbie din municipiul Pascani. Proprietarii nu au fost acasa o buna perioada de timp, iar cand au revenit au gasit aproape totul ravasit. Au disparut mai multe bunuri, multe dintre acestea aparate electrocasnice. Politia a fost sesizata ieri de aceasta infractiune, insa nu se stie cu exactitate perioada comiterii furtului.

  Suburbia Gastesti pare sa fie raiul hotilor. Inca o locuinta a fost sparta de curand de hoti. Casa nu este locuita, iar proprietarii mai verifica din cand in cand gospodaria. Ultima data cand au venit au gasit totul ravasit. Au disparut mai multe bunuri, printre care si multe electrocasnice. Au depus o plangere la Politia Pascani, insa nu se stie exact ziua in care hotii ar fi comis infractiunea.

  Din primele informatii, locuinta s-ar afla in apropierea celei sparte in luna aprilie, ce apartine unui instructor auto din oras. De asemenea, tot in aceeasi luna si Biserica din localitate a fost pradata de hoti.

  Mentionam ca pana in prezent nici unul dintre cazuri nu ar fi fost solutionate. Oamenii legii cauta in continuare persoanele vinovate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet