16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Inca o casa sparta intr-o suburbie din Pascani

Inca o locuinta a fost sparta zilele trecute intr-o suburbie din municipiul Pascani. Proprietarii nu au fost acasa o buna perioada de timp, iar cand au revenit au gasit aproape totul ravasit. Au disparut mai multe bunuri, multe dintre acestea aparate electrocasnice. Politia a fost sesizata ieri de aceasta infractiune, insa nu se stie cu exactitate perioada comiterii furtului.

Suburbia Gastesti pare sa fie raiul hotilor. Inca o locuinta a fost sparta de curand de hoti. Casa nu este locuita, iar proprietarii mai verifica din cand in cand gospodaria. Ultima data cand au venit au gasit totul ravasit. Au disparut mai multe bunuri, printre care si multe electrocasnice. Au depus o plangere la Politia Pascani, insa nu se stie exact ziua in care hotii ar fi comis infractiunea.

Din primele informatii, locuinta s-ar afla in apropierea celei sparte in luna aprilie, ce apartine unui instructor auto din oras. De asemenea, tot in aceeasi luna si Biserica din localitate a fost pradata de hoti.

Mentionam ca pana in prezent nici unul dintre cazuri nu ar fi fost solutionate. Oamenii legii cauta in continuare persoanele vinovate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow