19.4 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat neapărat de o altă activitate profesională, în condițiile în care prețurile sunt în plină ascensiune, e imposibil să n-ai nevoie de un venit în plus în familie, iar dacă acest venit e obținut mai mult prin relaxare și cu plăcere, decât prin muncă, atunci e cu adevărat bine-venit, nu-i așa?

În ultimii ani, tot mai mulți oameni aleg să părăsească marile orașe și să se mute la țară, unde au parte de mai multă liniște, de un aer mult mai proaspăt și, desigur, de oportunitatea tot mai rar întâlnită în zilele noastre de a se putea hrăni cât mai natural și sănătos posibil.

Doar că viața la țară poate că capete valențe chiar mai interesante de atât. Ai putea chiar tu să te implici personal în anumite activități și să fructifici fiecare metru de pământ din curte sau din grădină, astfel încât să culegi și satisfacții materiale, dar și sufletești.

Iată câteva idei de mici afaceri ideale pentru familiile mutate la țară, care doresc să-și rotunjească veniturile în timp ce se bucură de toate beneficiile unei vieți trăite de marele haos urban al secolului vitezei

  1. Vânzarea de ouă

Fie că vorbim despre ouă de găină, de curcă sau de prepeliță, toate au ajuns să fie chiar și de câteva ori mai scumpe decât în urmă cu doi sau trei ani, iar cererea de pe piață este întotdeauna constantă, ouăle fiind aproape nelipsite din alimentația noastră de zi cu zi și prezente în cele mai multe dintre preparate, de la cele tradiționale la cele pe care le consumăm zilnic, acasă, la școală sau la birou. 

Astfel, ai putea să dobândești o sursă permanentă de venit din comercializarea acestor ouă.

Va trebui să deții niște spații adecvate pentru a crește păsările și, desigur, de hrană pentru acestea. Dacă toate condițiile sunt în regulă, ele te vor răsplăti cu ouă proaspete și bune!

  1. Poți vinde pui de păsări

Dacă nu ai clienți care să cumpere ouă, poate satul este departe de o zonă urbană și toți vecinii au și ei la rândul lor ouă, e posibil să funcționeze mult mai bine afacerea cu pui de pasăre.

Pentru acest lucru ai nevoie de un incubator ouă modern, adecvat necesităților tale de producție. Cu acest aliat de nădejde, succesul micii tale afaceri este ca și garantat! Cei de la Magnetcenter.ro îți pun la dispoziție o gamă largă și calitativă de produse din care poți alege, ținând cont de nevoile și de disponibilitatea ta financiară de a investi într-un astfel de produs.

  1. Cultivarea unor plante medicinale

Medicina naturistă se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în țara noastră, iar producătorii locali de uleiuri esențiale, cosmetice, ceaiuri, sunt în căutare de materie primă. Ai putea deveni furnizorul lor de lavandă, de exemplu, dacă ai o suprafață de teren care îndeplinește criteriile de calitate pentru a obține o recoltă neviciată și care să fie acceptată de cei mai exigenți dintre producători.

În cele din urmă, nu uita să te bucuri de fiecare clipă petrecută în sânul naturii, deoarece ești unul dintre puținii norocoși care se pot trezi de dimineață și pot pleca prin curte, cu picioarele goale, simțind iarba jilavă sub tălpi! Ce ți-ai mai putea dori mai mult de atât?!

Sursă foto: pixabay.com

 

Alte articole