32.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani, vineri, 27 mai, după amiază. Poliția Municipiului Pașcani a fost sesizată printr-un mail despre faptul că pe peron ar fi o posibilă bombă. La fața locului au ajuns echipaje de poliție și pompieri, iar perimetrul, clădirea gării și parcarea din față, a fost izolat. Toți călătorii au fost evacuați de către autorități.

Oamenii legii au verificat zona, iar cu ajutorul unui câine polițist au cercetat fiecare mașină din parcare.

Toate trenurile care urmau să ajungă în gara Pașcani au fost oprite la o distanță considerabilă față de locul destinației. A fost informată și administrația locală dar și instituția prefectului.

După mai bine de o oră de verificări, oamenii legii au stabilit că este vorba despre o alertă falsă.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate de pirotehniști nu a fost identificat vreun dispozitiv explozibil. Verificările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt” a transmis Inspectoratul de Politie Judetean Iasi.

De precizat este faptul că tot vineri dimineața , 27 mai, o situație similară s-a petrecut la Vaslui. Tot prin mail a venit o alertă cu o posibilă bombă într-o piață, dar care în cele din urmă s-a dovedit a fi falsă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow