9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022

Iaşul devine jucător important pe piaţa logistică naţională. Iată proiectele care ne vor urca în top!

- Advertisement -

O analiză recentă arăta că principalii poli de dezvoltare pe piaţa logistică sunt Oradea, Cluj şi Timişoara. În următorii ani, având în vedere proiectele aflate în pregătire, Iaşul va prinde cu siguranţă lista „scurtă”.

Cine sunt noii „jucători” pe piaţa logistică din Iaşi

Synergy Logistic SRL a fost înfiinţată în vara anului trecut, iar acţionarul principal este o altă societate: Synergy Land Development. Această companie este deţinută de către oamenii de afaceri Huseyin Karali şi Savas Gunata. Cei doi au fondat, în 2001, Synergy Construct SRL, societate care a devenit unul dintre principalii contractori generali pentru proiecte comerciale si industriale.

Compania nou-înfiinţată are în proprietate un teren de 27 hectare, la sud de amplasamentul centrului logistic al Kaufland, iar în partea estică se învecinează cu parcul industrial. Din verificările ZDI rezultă că pe teren este o ipotecă în valoare de peste 2 milioane euro în favoarea firmei Element Logistic & Industrial Investments SRL. În această societate sunt asociate mai multe companii, care la rândul lor sunt deţinute de fonduri de investiţii, dar acţionaratul duce, în final, la Dragic Sacha şi Ionuţ Dumitrescu. Primul, un om de afaceri ceh, este fondatorul Superbet, iar al doilea este cunoscut pentru activitatea sa de antrepriză în consultanţă şi dezvoltări imobiliare. În toamna anului trecut, cei doi au anunţat că s-au asociat pentru dezvoltarea de parcuri logistice ELI Parks.

CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow