5.3 C
Paşcani
miercuri, februarie 1, 2023

Horoscop 18 ianuarie 2018: Zodia care se va muta în casă nouă

O s-avem mai multă stabilitate acolo unde am muncit din greu, am depus aproape zilnic un minim efort și-acum rezultatele încep să se vadă. Vibrația zilei este 9 și am putea atinge un prag al maturității.

CAPRICORN: O să vă puteți permite niște lucruri la care n-ați avut acces vreme îndelungată și o să vă simțiți mai în largul vostru, destinși. Se poate să dați curs unei colaborări care să v-aducă acel surplus financiar căruia i-ați dus dorul în ultima perioada, c-ați avut prea multe cheltuieli.

VĂRSĂTOR: O să puteți fi și voi fericiți dacă nu sunteți deja, sau și mai fericiți, dacă v-ați găsit jumătatea și o să faceți tot ce se poate ca să n-o pierdeți. O stare de bine, poate v-ați revenit cu sănătatea, sau ați ajuns la niște proceduri care v-au redat prospețimea, ceva o să v-aducă și în continuare un plus de strălucire.

PEȘTI: Poate faceți un efort financiar să achitați o noapte, două, la o cabană, un hotel în week-end ca să vă distrați, să faceți mișcare. Se poate s-aveți de susținut un examen, un interviu și să mai faceți un pas în carieră, să vă bucurați de o recunoaștere din partea colegilor, a șefilor, a unui public, la o adică.

BERBEC: E posibil să vă scoată cineva în oraș la un spectacol, un târg, o expoziție, și să începeți să clădiți o relație de cuplu. O să primiți invității pe la diverse evenimente mondene, o să frecventați și mai multe medii și o să țineți legătură cu cei care vor fi cel mai aproape de stilul vostru.
TAUR: Poate veți ieși mai des cu prietenii, că v-ați cam lenevit și o să pescuiți idei de afaceri și de viață personală. Poate vi se acordă un titlu, o diplomă, o legitimație la un club exclusivist, e o recompensă care o să vă crească stima de sine într-un moment în care erați cu moralul la pământ.

GEMENI: Poate vă pregătiți de o ieșire în lumina reflectoarelor și o să fie cu succes, dacă vă încumetați. Or să vă intre niște bani care să v-ajute să achitați niște datorii și să vă luați și niște lucruri de care-aveți nevoie, să plecați pe undeva în week-end.

RAC: Se poate să luați niște bani despre care nu știați nimic, poate uitaserați de ei și o să fie o lejeritate financiară, zilele-astea. O să interacționați cu multă lume până o să gășiți persoana potrivită cu care să intrați într-un parteneriat de afaceri, pentru că sunteți foarte exigenți.

LEU: Din banii stânși poate cumpărați diverse lucruri pentru casă, faceți niște modificări ca să fie mai frumos, mai modern poate. Sunteți dornici de afirmare și chiar e momentul să dați tot ce puteți ca să deveniți și mai vizibili, să ocupați un post mai bun, o funcție de conducere.

FECIOARĂ: Poate o să vă-nscrieți într-o competiție, cu miză, fie ea și simbolică și o să vă bucurați de succes și mai ales de plăcerea jocului. Se poate să aflați o veste bună, legată de venirea pe lume a unui copilaș, sau vă invită cineva la un botez, deși se pot întâmplă ambele, zilele-astea.

BALANȚĂ: Se poate să descoperiți o sursă financiară de explorat și o să vedeți cum vă-ntelegeți cu coechipierul de afaceri să fie convenabil. O nouă dragoste la orizont pentru cei în căutarea fericirii și o să fiți în rezonanță cu omul drag, o să rămâneți în echilibru emoțional multă vreme de-acum încolo.

SCORPION: Poate vă focusați pe o reamenajare interioară, sau sunteți în căutarea unei locuințe în care să vă mutați, chiar și cu chirie. O să luați parte la o activitate de grup care-o să v-aducă satisfacții profesionale, și pot decurge și alte preocupări care să vă umple, în mod plăcut, timpul liber.

SĂGETĂTOR: Anturajul feminin o să vă stea la dispoziție vreo trei săptămâni de-acum încolo, numai să vă faceți voi timp să vă vedeți în oraș, pe la evenimente. Poate cereți un împrumut bancar ca să dați avansul pentru o casă, ori pentru o plecare în străinătate la vară, să vă asigurați din timp că aveți unde să vă petreceți concediul și-acum e mai ieftin.

Sursa: Pro TV

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow