3.9 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

Horoscop 18 ianuarie 2018: Zodia care se va muta în casă nouă

O s-avem mai multă stabilitate acolo unde am muncit din greu, am depus aproape zilnic un minim efort și-acum rezultatele încep să se vadă. Vibrația zilei este 9 și am putea atinge un prag al maturității.

CAPRICORN: O să vă puteți permite niște lucruri la care n-ați avut acces vreme îndelungată și o să vă simțiți mai în largul vostru, destinși. Se poate să dați curs unei colaborări care să v-aducă acel surplus financiar căruia i-ați dus dorul în ultima perioada, c-ați avut prea multe cheltuieli.

VĂRSĂTOR: O să puteți fi și voi fericiți dacă nu sunteți deja, sau și mai fericiți, dacă v-ați găsit jumătatea și o să faceți tot ce se poate ca să n-o pierdeți. O stare de bine, poate v-ați revenit cu sănătatea, sau ați ajuns la niște proceduri care v-au redat prospețimea, ceva o să v-aducă și în continuare un plus de strălucire.

PEȘTI: Poate faceți un efort financiar să achitați o noapte, două, la o cabană, un hotel în week-end ca să vă distrați, să faceți mișcare. Se poate s-aveți de susținut un examen, un interviu și să mai faceți un pas în carieră, să vă bucurați de o recunoaștere din partea colegilor, a șefilor, a unui public, la o adică.

BERBEC: E posibil să vă scoată cineva în oraș la un spectacol, un târg, o expoziție, și să începeți să clădiți o relație de cuplu. O să primiți invității pe la diverse evenimente mondene, o să frecventați și mai multe medii și o să țineți legătură cu cei care vor fi cel mai aproape de stilul vostru.
TAUR: Poate veți ieși mai des cu prietenii, că v-ați cam lenevit și o să pescuiți idei de afaceri și de viață personală. Poate vi se acordă un titlu, o diplomă, o legitimație la un club exclusivist, e o recompensă care o să vă crească stima de sine într-un moment în care erați cu moralul la pământ.

GEMENI: Poate vă pregătiți de o ieșire în lumina reflectoarelor și o să fie cu succes, dacă vă încumetați. Or să vă intre niște bani care să v-ajute să achitați niște datorii și să vă luați și niște lucruri de care-aveți nevoie, să plecați pe undeva în week-end.

RAC: Se poate să luați niște bani despre care nu știați nimic, poate uitaserați de ei și o să fie o lejeritate financiară, zilele-astea. O să interacționați cu multă lume până o să gășiți persoana potrivită cu care să intrați într-un parteneriat de afaceri, pentru că sunteți foarte exigenți.

LEU: Din banii stânși poate cumpărați diverse lucruri pentru casă, faceți niște modificări ca să fie mai frumos, mai modern poate. Sunteți dornici de afirmare și chiar e momentul să dați tot ce puteți ca să deveniți și mai vizibili, să ocupați un post mai bun, o funcție de conducere.

FECIOARĂ: Poate o să vă-nscrieți într-o competiție, cu miză, fie ea și simbolică și o să vă bucurați de succes și mai ales de plăcerea jocului. Se poate să aflați o veste bună, legată de venirea pe lume a unui copilaș, sau vă invită cineva la un botez, deși se pot întâmplă ambele, zilele-astea.

BALANȚĂ: Se poate să descoperiți o sursă financiară de explorat și o să vedeți cum vă-ntelegeți cu coechipierul de afaceri să fie convenabil. O nouă dragoste la orizont pentru cei în căutarea fericirii și o să fiți în rezonanță cu omul drag, o să rămâneți în echilibru emoțional multă vreme de-acum încolo.

SCORPION: Poate vă focusați pe o reamenajare interioară, sau sunteți în căutarea unei locuințe în care să vă mutați, chiar și cu chirie. O să luați parte la o activitate de grup care-o să v-aducă satisfacții profesionale, și pot decurge și alte preocupări care să vă umple, în mod plăcut, timpul liber.

SĂGETĂTOR: Anturajul feminin o să vă stea la dispoziție vreo trei săptămâni de-acum încolo, numai să vă faceți voi timp să vă vedeți în oraș, pe la evenimente. Poate cereți un împrumut bancar ca să dați avansul pentru o casă, ori pentru o plecare în străinătate la vară, să vă asigurați din timp că aveți unde să vă petreceți concediul și-acum e mai ieftin.

Sursa: Pro TV

DE LA ACELAȘI AUTOR

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L...

Ocolul Silvic Pașcani vinde lemn de foc. Șapte parchete deschise în comunele apropiate municipiului

Locuitorii din comunele apropiate municipiului Pascani si chiar din oras si suburbii, care isi incalzesc locuinta cu...

Tot ce trebuie să știi pentru pregătirea mașinii în sezonul rece. Service-urile auto încep să se aglomereze

Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar soferii incep sa isi pregateasca masina pentru...

Primaria Pascani solicită mai multe doze de vaccin pentru centrul din oraș. A crescut numărul celor care vor să se imunizeze împotriva virusului

Primaria Municipiului Pascani solicita Directiei de Sanatate Publica Iasi mai multe doze de vaccin impotriva COVID 19...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI