-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Horoscop 11 mai. Zodia care va pierde toți banii

Horoscopul din 11 mai aduce o serie de atenționări zodiilor. Există multe tensiuni și conflicte în plan astral, de aceea se recomandă cântărirea atentă a vorbelor și a gesturilor vizavi de cei din jur. Se pot rupe definitiv relații, contracte și asttfel se vor pierde prieteni valoroși și mulți bani. O zodie pusă pe scandal va simți pe propria piele asta. Iată ce rezervă horoscopul zilei pentru toate zodiile.

Berbec

S-ar putea să aveți de făcut mai multe drumuri scurte și să fiți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute. Dacă nu va ajung banii, puteți să apelați la prieteni. Eastrolog.ro va sugerează să nu va ocupați astăzi de afaceri, pentru că există riscul să întâmpinați dificultăți neașteptate.
S-ar putea să aflați despre problemele de sănătate ale unei persoane cunoscute.

Taur

Este posibil să fiți invitat de prieteni să petreceți după-amiază împreună. Relațiile cu persoană iubită ar putea să se tensioneze în a două parte a zilei, când aveți idei diferite în legătură cu o schimbare de program. Aveți tendința de a reacționa impulsiv. Va sfătuim să fiți mai înțelegător.

Gemeni

Se pare că aveți dificultăți de comunicare, ceea ce va poate afecta relațiile sentimentale și contactele sociale. S-ar putea să va simțiți obosit și să nu aveți chef să va întâlniți cu prietenii. Nu este exclus să refuzați chiar să ieșiți împreună cu persoană iubită. Va sfătuim să nu refuzați dialogul cu cei din jur, pentru a nu fi înțeles greșit.

Continuarea pe Observator

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow