-2.6 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Horoscop 11 mai. Zodia care va pierde toți banii

Horoscopul din 11 mai aduce o serie de atenționări zodiilor. Există multe tensiuni și conflicte în plan astral, de aceea se recomandă cântărirea atentă a vorbelor și a gesturilor vizavi de cei din jur. Se pot rupe definitiv relații, contracte și asttfel se vor pierde prieteni valoroși și mulți bani. O zodie pusă pe scandal va simți pe propria piele asta. Iată ce rezervă horoscopul zilei pentru toate zodiile.

Berbec

S-ar putea să aveți de făcut mai multe drumuri scurte și să fiți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute. Dacă nu va ajung banii, puteți să apelați la prieteni. Eastrolog.ro va sugerează să nu va ocupați astăzi de afaceri, pentru că există riscul să întâmpinați dificultăți neașteptate.
S-ar putea să aflați despre problemele de sănătate ale unei persoane cunoscute.

Taur

Este posibil să fiți invitat de prieteni să petreceți după-amiază împreună. Relațiile cu persoană iubită ar putea să se tensioneze în a două parte a zilei, când aveți idei diferite în legătură cu o schimbare de program. Aveți tendința de a reacționa impulsiv. Va sfătuim să fiți mai înțelegător.

Gemeni

Se pare că aveți dificultăți de comunicare, ceea ce va poate afecta relațiile sentimentale și contactele sociale. S-ar putea să va simțiți obosit și să nu aveți chef să va întâlniți cu prietenii. Nu este exclus să refuzați chiar să ieșiți împreună cu persoană iubită. Va sfătuim să nu refuzați dialogul cu cei din jur, pentru a nu fi înțeles greșit.

Continuarea pe Observator

DE LA ACELAȘI AUTOR

40% din cazurile de cancer sunt datorate stilului de viață. Ce poți schimba pentru a preveni apariția bolii

Cancerul reprezintă a doua cauză a mortalității în țările...

Ministrul Finanțelor: România va impozita multinaționalele cu 15% din profit de la 1 ianuarie 2023

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a anunțat, marți seara, că...

DN 28B (Târgu Frumos – Botoșani), extins cu o bandă pe fiecare sens

Potrivit imaginilor făcute publice de Direcția Regională de Drumuri...

Puşcărie pornind de la un cuvânt pe Facebook? O întâmplare incredibilă la Iaşi

Un tânăr era să-şi înceapă viaţa după gratii din...