18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021

Furnizarea apei, intrerupta la Targu Frumos, Mogosesti Siret si Ciohorani

Ultimele știri

În scopul igienizării rezervorului de apă Târgu Frumos, de 5000 mc capacitate, miercuri 16 mai 2018, în intervalul orar estimat 08.00 – 16.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de pe străzile: Casa de Apă, Plăieșilor, Dumbrava, Teilor, Constantin Erbiceanu, Plugari, Petru Rareș (inclusiv fundac), din orașul Târgu Frumos și din localitățile Balș și Boureni, comuna Balș.
În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Lucrări de igienizare a rezervorului Mogoșești Siret

În scopul igienizării rezervorului de apă Mogoșești Siret, miercuri 16 mai 2018, în intervalul orar estimat 08.00 – 16.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Mogoșești Siret, Muncelul de Sus și Tudor Vladimirescu. În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Furnizarea apei potabile este întreruptă în Ciohorăni

În vederea remedierii unor avarii, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă marți, 15 mai 2018, până la ora estimată 11.00, către utilizatorii din localitatea Ciohorăni. Pentru a elimina cat mai rapid disconfortul utilizatorilor, ApaVital a mobilizat o echipă de intervenție, aceasta inițiind deja execuția lucrărilor de reparații.
Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, clienţii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
20.1 °
17.3 °
71 %
1.2kmh
5 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
31 °
mie
33 °
joi
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI