22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

FOTO | Mobilizare exemplară la Tătăruși pentru o comună mai curată

Peste 500 de copii și voluntari au muncit joi, 14 aprilie, pentru o comună mai curată la Tătăruși, sub egida proiectului național „Curățăm România”. Administrația locală, împreună cu Școala Profesională Tătăruși, parohiile și pădurarii au făcut o mobilizare exemplară pentru strângerea gunoaielor aruncate la voia întâmplării în mai multe zone din comună. Adunarea s-a dat în fața școlii din centru.

Copiii, dar și voluntarii, au curățat pârâuri, parcuri, zone din rezervația forestieră și nu numai. Transportul s-a făcut cu microbuzele școlare și cele pentru transportul local. Pentru efortul depus, copiii au primit dulciuri.

Acțiunea de curățenie de joi nu este o premieră. În Tătăruși au loc mereu astfel de mobilizări pentru o comună mai curată, spune primarul, Costel Iosub.

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor a dat startul campaniei naţionale de ecologizare a zonelor afectate de deşeuri „Curăţăm România”, care se desfășoară în perioada 4 aprilie – 4 mai 2022, sub sloganul „Vrem o țară fără deșeuri abandonate!”.

„Curățăm România!” este prima campanie naţională de acest fel în care sunt implicate autoritățile centrale și cele locale, asociațiile de profil, asociațiile municipiilor, orașelor, comunelor, instituțiile deconcentrate și societatea civilă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow