23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

FOTO| Clinica veterinară DondorVet Pașcani – grijă și pasiune pentru animale (P)

Aveți nevoie de îngrijiri medicale pentru animalele de companie sau cele din gospodărie? Vă doriți ca pisica sau cățelul să fie tuns și aranjat, într-un mod profesionist? Atunci, trebuie să știți că în Pașcani, pe strada Morilor, la Clinica Veterinară DondorVet, gășiți servicii de calitate, la cele mai bune prețuri: intervenții la domiciliu, analize, consultații și tratamente, intervenții chirurgicale, vaccinări și deparazitări, identificarea cu microcip, eliberare pașapoarte înregistrate și legalizate sau frizerie canină și felină.

O echipă de specialiști, formată din 11 colegi, cu experiență vastă, tratează cu grijă, dragoste și pasiune atât animalele de talia mică cât și pe cele mari. Clinica este administratată de un medic veterinar, cu tradiție în familie în acest domeniu– Viorel Doroftei.

Clinica oferă și servicii de cazare de scurtă durată, în urma unor operații sau tratamente sau de lungă durată, în regim hotelier. Așadar, dacă plecați în concediu și nu aveți cu cine lăsa pisica sau cățelul, atunci puteți apela cu încredere la serviciile DondorVet.

Echipa medicală de la clinică este cea care are grijă și de animalele din zonă, fiind circumscripție sanitar-veterină ce oferă servicii de profil în Pașcani și suburbii, precum și în comunele Ruginoasa și Valea Seacă.

Clinica este pe strada Morilor, nr. 30, din cartierul Vatra, Pașcani, lângă operatorul local ECOSERV. Programul este de luni până vineri, între orele 8-18 și sâmbătă de la 9-14. În schimb, pentru urgențe este program non-stop – sunând la numărul de telefon 0726299448.

Clinica veterinară DondorVet – dragoste și pasiune pentru animale!

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow