19.4 C
Paşcani
sâmbătă, mai 25, 2024

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv în piațeta din fața Primăriei – FOTO

Emotii nemarginite, bucurii si mult entuziasm au simtit joi, 3 iunie, absolventii claselor a XII-a de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani care au avut cursul festiv. Asa cum era traditia, tinerii au marsaluit pe strazile orasului, incepand din fata scolii si pana in piateta Primariei, acolo unde a avut loc festivitatea.

Mandri si cu pancarte in maini, ei si-au strigat pentru ultima data numele clasei in care au invatat in ultimii patru ani. Alaturi de ei au fost si directorii colegiului, profesori, dar si membrii ai familiei sau prieteni.

Seful de promotie a fost Stefan Frasila, de la Stiinte ale Naturii, care a terminat liceul cu media 9,97, iar stafeta a fost inmanata unui alt liceean, cu indemnul de a continua sa fie cel mai bun.

Rand pe rand au fost prezentate toate clasele care au terminat liceul, alaturi de dirigintele lor.

Zilele urmatoare vor avea loc festivitati la Liceul Teoretic Miron Costin, Colegiul Tehnic CF Unirea si Liceul Tehnologic Mihai Busuioc.

Tinerii care isi iau in aceste zile ramas bun de la viata de liceean vor intra in curand in focul examenului de Bacalaureat. Prima proba va fi pe 28 iunie la Limba și literatura română, apoi pe 29 iunie proba obligatorie a profilului, pe 30 iunie proba la alegere a profilului și specializării si pe 1 iulie Limba și literatura maternă.

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70