9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023

Au descins în Moțca, l-au bătut crunt pe un individ, apoi l-au înjunghiat

Un bărbat din Moţca a încasat o bătaie soră cu moartea.

Doi fraţi din comuna Vânători, împreună cu un amic, au snopit în bătaie un bărbat dintr-un alt sat din cauza unui conflict din trecut. Răfuiala a avut loc în satul vecin Moţca, unde cei doi fraţi, ajutaţi de un complice, l-au prins pe V.I.R. şi au început să-l lovească cu pumnii şi cu picioarele. Cei trei nu s-au oprit nici atunci când victima a căzut în urma loviturilor primite, ba chiar au scos un cuţit şi au înjunghiat-o.

“În data de 16 aprilie 2021, în jurul orelor 11.30 – 12, fraţii R.M.A. şi R.D.V., din satul şi comuna Vânători din judeţul Iaşi, acţionând în aceleaşi condiţii de loc şi timp, au aplicat lovituri cu picioarele şi un obiect tăietor persoanei vătămate V.I.R. Totodată, la agresarea persoanei vătămate a participat suspectul V.I.”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, întrucât, în urma loviturilor încasate, a pierdut mult sânge şi a fost aproape de moarte. Marius Rafailă, în vârstă de 20 de ani, a fost trimis după gratii pentru o perioadă de 30 de zile. Fratele său, Dumitru Rafailă, a primit măsura controlului judiciar, pe care a atacat-o în instanţă, magistraţii urmând să analizeze plângerea bătăuşului.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow