9.1 C
Paşcani
duminică, noiembrie 28, 2021

Au descins în Moțca, l-au bătut crunt pe un individ, apoi l-au înjunghiat

Un bărbat din Moţca a încasat o bătaie soră cu moartea.

Doi fraţi din comuna Vânători, împreună cu un amic, au snopit în bătaie un bărbat dintr-un alt sat din cauza unui conflict din trecut. Răfuiala a avut loc în satul vecin Moţca, unde cei doi fraţi, ajutaţi de un complice, l-au prins pe V.I.R. şi au început să-l lovească cu pumnii şi cu picioarele. Cei trei nu s-au oprit nici atunci când victima a căzut în urma loviturilor primite, ba chiar au scos un cuţit şi au înjunghiat-o.

“În data de 16 aprilie 2021, în jurul orelor 11.30 – 12, fraţii R.M.A. şi R.D.V., din satul şi comuna Vânători din judeţul Iaşi, acţionând în aceleaşi condiţii de loc şi timp, au aplicat lovituri cu picioarele şi un obiect tăietor persoanei vătămate V.I.R. Totodată, la agresarea persoanei vătămate a participat suspectul V.I.”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, întrucât, în urma loviturilor încasate, a pierdut mult sânge şi a fost aproape de moarte. Marius Rafailă, în vârstă de 20 de ani, a fost trimis după gratii pentru o perioadă de 30 de zile. Fratele său, Dumitru Rafailă, a primit măsura controlului judiciar, pe care a atacat-o în instanţă, magistraţii urmând să analizeze plângerea bătăuşului.

Sursa Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Gemuri și dulcețuri pentru iarnă – 10 rețete

Ne apropiem cu pași repezi de iarnă, așa că este timpul ideal pentru a face gemuri și...

Într-un sat din India fiecare nume e un cântec unic. Cum primesc sătenii melodia care îi va însoți toată viața

Într-un sat îndepărtat din Meghalaya, locuitorii au trei nume: un nume obișnuit, o melodie distinctă și o...

Ana Maria Popescu a fost declarată cea mai bună spadasină a lumii pentru a 5-a oară

Federația Internațională de Scrimă a desemnat-o pe Ana Maria Popescu cea mai bună spadasină a lumii. „Medalia olimpică...

Seful Inspectoratului de Politie Iasi, Costel Gîtlan, a fost înaintat la gradul de chestor de poliţie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prezidențial privind înaintarea în gradul profesional de chestor de politie...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI