22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021

Festivitate pentru viitorii asistenți medicali de la Centrul de Studii din Pașcani

elefant.ro
answear.ro
elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
fashiondays.ro
credius.ro
vivacredit.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

Momente de emoție și bucurie pentru absolvenții Centrului de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Pașcani.

Astăzi a venit rândul  celei de-a 20-a promoție de la Școala Postliceală să urce pe scenă și să depună Jurământul asistentului medical.

Festvitatea a avut loc în fața Primăriei, unde invitați au fost și părinții sau prietenii veniți să-i sprijine și să-i felicite pe absolvenți în această zi de sărbătoare.

În cadrul cursului festiv, tinerii au fost strigați pentru ultima dată la catalog, iar cei mai merituoși au fost premiați.

A fost înmânată diploma de merit pentru șeful de promoție. Este vorba despre Elefteriu, căsătorită Crâșmaru Gabriela, de la calificarea „Asistent medical generalist”, care a reușit să obțină media generală 10.

A fost înmânată și „Cheia Succesului”  iar promoția 2021 a predat ștafeta către urmatoarea generație. După aceste momente, fiecare absolvent a depus jurământul.

Menționam că școala postliceală a încheiat astăzi șirul cursurilor festive din municipiu, iar, în continuare, absolvenții de liceu vor trebuie să treacă de o ultimă încercare, examenul de bacalaureat.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI