22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021

”Aventuri de neuitat”, lansare de carte la Biblioteca Municipală FOTO

horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
vivacredit.ro
fashiondays.ro
creditfix.ro
answear.ro
elefant.ro
creditprime.ro

Ultimele știri

Eveniment inedit la Biblioteca Municipală din Pașcani. Astăzi, cititorii au avut ocazia să o cunoască pe micuța scriitoare Nicolle Claudia Manole, cea care a dat viață ediției a doua a unui volum de povești și poezii. Este vorba despre ”Aventuri de neuitat”, o carte cu personaje năzdrăvane, reprezentând caracteristici specifice vârstei copilăriei.

Lansarea a debutat cu o mică scenetă pregătită de elevii din clasa a IV-a de la Școala Gimnazială  Valea Seacă, structura Conțești, coordonată de doamna profesor Liliana Lișman. Copiii au dat viață personajelor pufoase care alcătuiesc universul magic al cărții și care sunt denumite expresiv Cleo, Apica, Flăcărilă, Anais sau Căpșunica.

La eveniment au luat parte reprezentanți de la Școala Gimnazială Sirețel, Mihai Marius Cojocaru și Oana Cătălina Cojocaru, profesorul Petronela Doroftei de la Școala Gimnazială Valea Seacă, dar și părinții scriitoarei.

Toți cei din sală au fost așteptați să pășească în lumea magică care a prins contur sub creionul autoarei, iar atunci când timpul s-a scurs, toți copiii au așteptat nereăbdători să primească un autograf și să facă o poză cu micuța scriitoare.

De precizat este și faptul că, Nicolle Claudia Manole este elevă în clasa a IV-a la Școala Gimnazială Sirețel, iar prima ediție a cărții ”Aventuri de neuitat” a fost lansată atunci când scriitoarea avea vârsta de 8 ani.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI