-0.8 C
Paşcani
duminică, decembrie 3, 2023

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru un nou an scolar. Sambata, 30 septembrie, institutia de invatamant a organizat festivitatea de deschidere printr-un spectacol, care sa marcheze bucuria si caldura cu care incepe o noua aventura in descoperirea si cultivarea talentelor de tot felul.

Elevii din cadrul mai multor cercuri au pus in scena tot ce au invatat pana acum. Au fost momente de coregrafie, cantec si teatru.

Spectacolul, intitulat „Armonii de toamna”, in ton cu anotimpul in care institutia reincepe un nou an scolar, a imbinat modernul cu traditionalul. Asadar, nu au lipsit momentele folclorice sau dansul modern.

BIT TV a transmis LIVE intreg spectacolul pe canalul de Youtube si pagina de Facebook a postului de televiziune.

Este important de stiut ca elevii se pot inscrie in continuare la activitatile desfasurate in cadrul clubului. Pot alege dintr-o paleta variata de cursuri, precum muzica usoara vocal-instrumentala, dans contemporan modern, teatru, sah, tenis de masa, robotica, informatica, karting, pictura, canto clasic si popular.

De asemenea, mai sunt si filialele din Ruginoasa si Halaucesti, acolo unde copiii pot alege alte activitati.

Cursurile se desfasoara de luni pana sambata, ultima zi din program fiind cea mai incarcata.

De precizat este faptul ca participarea este gratuita, iar mai multe detalii despre programul de activitati, profesorii coordonatori si altele, puteti urmari pagina de Facebook si site-ul Clubului Copiilor sau la sediul institutiei din zona Vale, langa supermarketul Carrefour, strada Vasile Alecsandri, Pascani.  Informatii si la numarul de telefon 0332.410.693.

 

Alte articole