-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Femeia care a încercat sa se incendieze la audiențe, acuzatii grave la adresa primarului Pintilie: Mi-a pus mana in piept, sa mă dea afara! Pintilie neaga acuzațiile! – VIDEO

Acuzații grave la adresa edilului municipiului Pașcani. Femeia care s-a stropit cu diluant, joi la audiențe, susținute ca ar fi fost bruscată de primarul Marius Pintilie, pentru a ieși, afara, din instituție.

Gianina Smău, in varsta de 42 de ani a povestit pentru BIT TV ca ce s-a întâmplat, pas cu pas, înainte de a încerca sa se incendieze. Ea a precizat ca a fost lăsată, intenționat, la urma, pe lista de așteptare, iar când a intrat i-a solicitat edilului o alta locație pentru a muta tarabele care urmau sa fie evacuate.
Femeia susține ca primarului nu i-a pasat de gravitatea situației si de faptul ca familia sa, cu trei copii, va rămâne fără nici un venit, si cu datorii in bănci si ca a fost trimisa sa muncească in Italia, pentru îngrijirea bătrânilor. Mai mult, tânăra susține ca primarul Marius Pintilie i-ar fi pus mana in piept si a bruscat-o sa iese, afara, din sala de audiențe, atunci când ea a insistat sa sa ii dea un răspuns. De fata mai era doar secretara primarului, care l-ar fi atenționat pe edil sa se potolească.
Protestatara a mai adăugat ca se simte hărțuită, de luni de zile, de primar si polițiștii locali pentru a fi evacuată din piața, pe motiv ca a îndrăznit sa se împotrivească cerințelor primarului. Pana acum a primit trei amenzi in doua zile. Ea susține ca achita in fiecare luna câteva mii de lei la bugetul local pentru plata terenurilor folosite cu chirie si a ca rămas fără contract după ce Primăria a refuzat sa îl mai prelungească. Sincron

In replica primarul Marius Pintilie susține ca acuzațiile privitoare la incidentul de la audiențe nu sunt adevărate. Edilul a spus ca femeia ar fi încercat sa se incendieze in fata lui, moment in care a plecat din sala, fără sa puna mana pe ea. De fata ar fi fost doi martori, secretara sa si portarul.

Precizările au fost făcute telefonic in cadrul emisiunii Pulsul Zilei. Întrebat de ce nu a luat aceleași masuri de evacuare si împotriva societății sale, care ocupa abuziv mai multe suprafețe de teren din domeniul public, fără contrat si fără plata, primarul `Pascaniului a explicat ca cele doua situații nu ar fi comparabile si ca el a fost amendat deja de Poliția Locală, acum câțiva ani de zile.

Menționăm ca in cursul zilei de vineri au fost amendați alți șapte agenți economiei aflați in aceeași situație, după ce in urma cu câteva săptămâni de zile, zeci de piețari au fost notificați sa isi mute afacerile si sa lase libere terenurile Primăriei, mai ales cele din apropierea halelor comerciale, zone care vor fi transformate in cai de acces conform solicitarilor ISU, susțin reprezentanții Primăriei. Pana acum administratia locală nu a oferit o alternativa pentru mutarea comercianților, chiar dacă piața din Vale urmează sa între in renovare in scurt timp.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow