În perioada 25.11.2019 – 13.12.2019, se desfășoară prima mobilitate din cadrul proiectului intitulat „Orizonturi europene de formare în domeniul tehnic” ce face parte din Erasmus+, Programul Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport în perioada 2014-2020.

La mobilitate participă 14 elevi din clasa a XI-a de la profilul electromecanic, de la Liceul Tehnologic Mihai Busuioc din municipiul Pascani, însoțiți de două cadre didactice, domnii prof. Tataru Radu Și Bucataru Vladimir Daniel. Mobilitatea se desfășoară în orașul Granada din regiunea Andaluzia din Spania.

În prima zi de activitate a mobilității din Granada, Spania, Jesus Delgado, directorul M.E.P. Europrojects Granada S.L., alături de mentorul stagiului de practică, Remus Manolache au prezentat organizația intermediară mai sus amintită. De asemenea, au prezentat programul  zilnic de lucru al celor trei săptămâni de stagiu, atât în ceea ce privește instruirea practică, cât și programul cultural (vizite, excursii, drumeții) desfășurat la principalele obiective turistice din zonă.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider