20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Drumurile din preajma Pașcaniului, pline cu șoferi băuți

În noaptea de 26 spre 27 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani şi Poliţiei Locale Paşcani au depistat un bărbat de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului, în urma testării sale cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Totodată, bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 55/2020, deoarece nu avea asupra sa declaraţie pe propria răspundere în care să fie menţionat motivul justificativ al deplasării după ora 22.00.

Cercetările continuă.

 

La data de 27 martie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au depistat, pe DJ 207M, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat sau neînregistrat.

De asemenea, în urma verificărilor a rezultat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă.

 

La data de 27 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au oprit pentru control, pe raza comunei Ruginoasa, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Cercetările continuă.

 

 

La data de 27 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au oprit pentru control, pe raza comunei Butea, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, fiind sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 55/2020.

Cercetările continuă.

IPJ IASI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow