19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Tineri prinși cu lemne fără acte. Transportul confiscat de polițiști

La data de 27 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au oprit pentru control, pe DN 28A, în comuna Moţca, o autoutilitară condusă de un tânăr de 30 de ani, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul nu deţine documente legale pentru materialul lemnos transportat.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 171/2010 şi s-a dispus confiscarea celor 2 metri cubi de material lemnos, care au fost predaţi reprezentanţilor Ocolului Silvic Paşcani.

 

La data de 27 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au oprit pentru control, pe DJ 208, în comuna Lespezi, o autoutilitară condusă de un bărbat de 34 de ani, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine documente legale pentru materialul lemnos transportat.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 171/2010 şi s-a dispus confiscarea celor 2 metri cubi de material lemnos, care au fost predaţi reprezentanţilor Ocolului Silvic Paşcani.

IPJ IASI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow