Două garsoniere ANL libere, la Pașcani. Comisia stabilește, conform graficului, cine se poate muta acolo

Două garsoniere ANL libere, la Pașcani

Comisia stabilește, conform graficului, cine se poate muta acolo

Două locuințe ANL sunt disponibile în această perioadă. Este vorba despre două garsoniere ce pentru a fi date în folosință, comisia ce stabilește după un punctaj, s-a întrunit pentru a verifica dosarele depuse până în prezent. Din cele 50 de solicitări doar 9 sunt actualizate și eligibile, deși au fost trimise informări pentru ca familiile să aducă noile acte. Pentru ca procesul să fie complet, urmează să fie întocmit și un proiect de hotărâre în acest sens.

Comisia ANL  s-a întrunit pentru a verifica dosarele depuse de cetățeni privind stabilirea noilor chiriași la cele două garsoniere ce sunt libere acum. Din cele 50 de dosare doar 9 au fost actualizate și au îndeplinit condițiile, chiar dacă au fost trimise solicitări fiecăruia să aducă noile acte. Au venit o parte dintre răspunsuri, unii cum că renunță pentru că și-au cumpărat locuință sau teren pentru a construi casă.

Din cele 9 dosare eligibile, primii doi care au obținut cel mai mult punctaj vor fi noii chiriași. Se va întocmi un proiect de hotărâre în acest sens pentru a fi supus votului aleșilor locali la sfârșitul acestei luni.

Menționăm că din comisia de repartizare a locuințelor ANL fac parte  viceprimarul Gabriela Nedelcu – președinte, consilierii locali Liliana Perțu, Maria Timofte, Eduard Conache, reprezentanții Serviciului de Asistență Socială – Adrian Hariga și Iulian Stănilă și de la Serviciul Urbanism – Bogdan Lungu.

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow