3.9 C
Paşcani
vineri, decembrie 1, 2023

Doi tineri grav răniți în accidentul de pe strada Ceferiștilor

Doi tineri au ajuns marți seara, 12 septembrie, la Compartimentul pentru Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal din Pașcani, în urma violentului accident de pe strada Ceferiștilor. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din comuna Sirețel, șofer al motocicletei și un minor de 17 ani, pasager pe vehiculul cu două roți.

După evaluările medicilor pășcăneni, tânărul de 21 de ani a fost dus de urgență cu elicopterul SMURD la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Acolo a intrat în sala de operație pentru amputație coapsă dreaptă. Medicul, Diana Cimpoieșu, coordonatorul UPU-SMURD Iași, a precizat că în prezent, pacientul este internat la Terapie Intensivă și sunt speranțe pentru o evoluție favorabilă. În continuare, în funcție de rezultatele investigațiilor se va decide dacă va fi necesară o nouă operație sau nu.

Minorul a fost transportat la Spitalul Sfânta Maria, tot din Iași.

În urma accidentului, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat cu exactitate tragedia. Potrivit autorităților, conducătoarea auto a unei mașini, în vârstă de 69 de ani, nu ar fi acordat prioritate de trecere motocicletei. Impactul a fost extrem de violent, cei doi tineri fiind aruncați pe șosea, iar unul dintre ei a ajuns sub o mașină parcată.

În cauza a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

De precizat este faptul că în urma impactului au fost avariate și alte mașini din parcarea din apropiere.

Alte articole