5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

DOC | Consultare publică privind construirea unor locuințe în cartierul Vatra din Pașcani

Primaria municipiului Pascani face demersuri pentru construirea unor locuinte pe strada Morilor, din cartierul Vatra din oras. Pe site-ul administratiei locale au fost publicate spre consultare publica documente privind amenajarea zonei si avizele obtinute pentru utilitati.

Este vorba despre doua tipuri de locuinte ce vor fi construite in zona respectiva. In primul rand, cele sociale, ce vor fi amenajate de administratia locala. In acest sens, Primaria Pascani spera sa obtina fonduri guvernamentale sau europene pentru aceasta investitie.

Totodata, vorbim si despre locuinte personale, ale tinerilor casatoriti care au primit teren gratuit de la autoritati, in urma unor conditii indeplinite. Ei au nevoie de Planul Urbanistic Zonal (P.U.Z.) pentru a incepe lucrarile la noul camin.

In perioada 11-26 octombrie, intre orele 1030 – 1230,  documentatia P.U.Z., poate fi pusa la dispozitie, in vederea consultarii, la Serv. Urbanism din cadrul Primariei Municipiului Pascani,  strada  Stefan  cel   Mare nr. 16, fiind publicata si pe site-ul  Primariei Municipiului Paşcani – aici.

Persoanele interesate, pot trimite  in scris propuneri, sugestii sau opinii, cu valoare de recomandare, cu privire la documentatia PUZ,  la sediul Primariei municipiului Pascani–Ghiseul unic, sau pe adresa de e-mail office@primariapascani.ro, pana la data de 26.10.2021.

De precizat este si faptul ca in total sunt 37 de loturi in suprafata totala de circa 13.300 mp.

 

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L...

Ocolul Silvic Pașcani vinde lemn de foc. Șapte parchete deschise în comunele apropiate municipiului

Locuitorii din comunele apropiate municipiului Pascani si chiar din oras si suburbii, care isi incalzesc locuinta cu...

Tot ce trebuie să știi pentru pregătirea mașinii în sezonul rece. Service-urile auto încep să se aglomereze

Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar soferii incep sa isi pregateasca masina pentru...

Primaria Pascani solicită mai multe doze de vaccin pentru centrul din oraș. A crescut numărul celor care vor să se imunizeze împotriva virusului

Primaria Municipiului Pascani solicita Directiei de Sanatate Publica Iasi mai multe doze de vaccin impotriva COVID 19...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI