3.9 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

Fuego nu mai vine la Pașcani în octombrie. Spectacolul, reprogramat pentru decembrie

Fuego nu mai vine la Pascani, nici in aceasta luna. Concertul indragitului artist, ce trebuia sa aiba loc miercuri, 13 octombrie, a fost amanat, inca o data, dupa ce initial fusese anuntat pe 26 august. Reprogramarea a fost facuta in luna decembrie si a fost necesara din cauza ratei mare de infectare de la Pascani, ce a ajuns la 5,26 la mia de locuitori.

Data exacta va fi anuntata de organizatori, iar biletele vandute pana acum si rezervarile, raman valabile. Pentru detalii puteţi apela nr. 0726040408 – Samir Marcu.

Reamintim faptul ca Fuego propune un concert extraordinar, un show ca la carte, cu o mulțime de surprize, premiere muzicale, dar și șlagăre binecunoscute.

Alături de Paul Surugiu, pe scenă, va fi PRESTIGE ORCHESTRA, celebrul band care se bucură de succes și care va face ca atmosfera să fie una plină de căldură, de energie pozitivă și de muzicalitate.

Paul Surugiu Fuego este artistul independent care reușește de atâția ani să stea pe baricade și să ofere publicului său diversitate, calitate și profesionalism. Are la activ numeroase performanțe, zeci de șlagăre, 6 discuri de aur și două de platină.

Spectacolul de la Pascani se va tine cu respectarea normelor sanitare in vigoare si in functie de numarul de bilete vandute.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L...

Ocolul Silvic Pașcani vinde lemn de foc. Șapte parchete deschise în comunele apropiate municipiului

Locuitorii din comunele apropiate municipiului Pascani si chiar din oras si suburbii, care isi incalzesc locuinta cu...

Tot ce trebuie să știi pentru pregătirea mașinii în sezonul rece. Service-urile auto încep să se aglomereze

Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar soferii incep sa isi pregateasca masina pentru...

Primaria Pascani solicită mai multe doze de vaccin pentru centrul din oraș. A crescut numărul celor care vor să se imunizeze împotriva virusului

Primaria Municipiului Pascani solicita Directiei de Sanatate Publica Iasi mai multe doze de vaccin impotriva COVID 19...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI