Sedinta de lucru astazi la Primaria Pascani in legatura cu reabilitarea retelei de iluminat public din oras. Primarul municipiului, Dumitru Pantazi, impreuna cu o parte din functionarii publici au participat la o intalnire cu reprezentanti ai unei companii multinationale din acest domeniu. 

„Unul dintre proiectele ce doresc a-l duce la îndeplinire face referire la extinderea rețelelor de electricitate. Așadar vreau să reabilitez întreaga rețea de iluminat public din oraș și suburbii.

Astăzi, 25 iulie, m-am întâlnit cu reprezentanții unei companii multinaționale – ESCO ce are ca obiect de activitate implementarea sistemelor inteligente de iluminat public și desfășoară de câteva luni un proiect pilot pe străzile 1 Decembrie 1918 și Republicii, totul pentru reducerea consumului la factura de energie electrică dar și pentru ca pe viitor străzile din oraș și suburbii să fie iluminate corespunzător și conform normelor europene. Aici sunt montate 28 de lămpi inteligente.

După mai multe discuții și lămuriri în ceea ce priveste implementarea acestui proiect s-a stabilit o nouă întâlnire, timp în care se va lua decizia finală împreună cu aleșii locali.

La ședința de lucru au participat și funcționari din cadrul compartimentelor și serviciilor ai aparatului de specialitate din Primărie” se arata intr-o postare de pe pagina de Facebook, a edilului pascanean.

Slider