1 C
Paşcani
marți, ianuarie 18, 2022

Dezvăluirea.ro: Lazar iesi afara! Incompetenta primarului din Lespezi platita cu 30.000 euro de cetateni

@ In ultima perioada de timp, statul roman si o societate comerciala privata au inceput procedurile de executare silita impotriva  primariei Lespezi @ In acelasi timp o societate comerciala care a concesionat un teren de la Lespezi, a folosit suprafata dar nu a mai platit redeventa paguba din bugetul local, in acest caz fiind de peste 15.000 euro @ Situatiile descrise mai sus au fost incluse in dosare civile, toate pierdute definitiv la instanta de Primaria Lespezi, gaura din bugetul local depaseste 30.000 euro

Daca acest primar din Lespezi, liberalul Ioan Lazar ar astupa din banii lui personali ‘’gaurile’’ pe care el si subordonatii le produc in bugetul local atunci poate ar fi mai atent asupra modului in care gestioneaza banii comunei. Spunem asta deoarece, in ultima perioada de timp, Primaria comunei Lespezi a pierdut din cauza incompetentei aproape 30.000 euro. Vorbim despre incompetenta primarului si a celor din jurul. Sa le luam pe rand. Astfel, Finantele din Pascani au primit ordin sa execute silit Primaria Lespezi pentru recuperarea sumei de 35.000 lei.

Documentatia de executare a fost trimisa de Administrația Naționala „Apele Romane”-Administrația Bazinala de Apa ‘’Siret” Bacau care a amendat Primaria Lespezi cu suma de 35.000 lei pentru ca nu a depus documentatia pentru autorizarea celor trei surse de apa respectiv Vatarasu (Heci), fosta captare CAP Heci – Deal si cea de la scoala Bursuc Deal. Mai multe detalii am prezentat in articolul ‘’Primarul din Lespezi amendat cu 8.000 euro pentru incompetenta. In 5 ani n-a miscat o hartie’’, din data de 21.09.2019. Lazar a contestat amenda dar a pierdut definitiv procesul. Vom intreba Curtea de Conturi daca este normal ca cetatenii comunei sa plateasca incompetenta celor din primarie. Am atasat la acest articol un raspuns de la ABA Siret in care se transmite ca a delegat Finantele din Pascani sa recupereze banii de la Primaria Lespezi.

Continuarea pe dezvaluirea.ro

DE LA ACELAȘI AUTOR

Modelele de pantaloni care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat (P)

  Pantalonii sunt piese vestimentare elementare. Prin urmare, este necesar...

Cum sa transformi rezolutiile de An Nou in realitate: 3 trucuri utile

  Poate parea ca rezolutiile de Anul Nou au devenit...

Xenoboții, leac sau armă?

Xenoboţii pot vindeca boli, dar pot fi şi arme...

Studiu. Efect neașteptat al pandemiei: oamenii par mai atrăgători când poartă mască de protecție

Oamenii de știință din Marea Britanie par să fi...

Se întoarce iarna. Cod galben de vânt și ninsori la Iași și în alte județe

Mai multe avertizări meteo valabile și pentru județul Iași...